Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2007, 22:21   #1388
Pieczarek
Użytkownik Forum

Pieczarek's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Dębica

Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lucky_Luke Pokaż post
Krotka historia napinaczy tej wojny:
1. Nie macie szans zdepczemy was mozecie juz isc na nowy serwer.
2. O massloga zrobili OMG udalo im sie zabic xxx no to co i tak nie macie szans. Wojny sie nie wygra masslogami.
3. LOOOOOOOL znowu masslog no co za nooby LooooooooooL no zabiliscie go ale co z tego i tak smierdzicie.
4. Nie do wiary znowu masslog, czy wy nic innego nie potraficie zrobic? I tak na openie dostaniecie takie ciegi ze sie nie pozbieracie i won na nowy serwer.
5. Co to za open byl ty dzieciaczku nie wiesz co to open, wogole glupi jestes a to co ze u nas padli lider i all vice u was padl jeden 80lvl wiecej wiec my wygralismy.
6. Mozemy walczyc gdzie tylko chcecie najwazniejsze zeby walczyc bo juz nie mozemy sie doczekac az przegracie i odejdziecie.
7. Nooooo co za noooby znowu masslog a potem zamiast nas wszystkich wybic to masslogouta zrobiliscie co z was za tchorze nie macie pojecia o bitwie.
8. No na tym openie widac bylo wasze zgranie ale gdyby nie te noby to byscie przegrali. Pozatym Mandan za wolno gfb donosil.
9. No sluchajcie ile dacie kasy jak zrokuje Shaeliona i Masakratusa?
10. HAHAHA tylko zartowalem bo wlasnie dolaczyl Cybe Anth i mozecie mnie pocalowac w dupe teraz dopiero wam pokazemy na co nas stac.
11. .......nie, nie Goroma odpada bo tam macie trapa. Edron tez pod zadnym pozorem nie Edron nie. Nas jest tylko 50+ a was 30+ wiec to my wybieramy miejsce tym bardziej ze zbieralismy sie 180 min.
12. Gridlok i tak padniesz rzuc plecak mi na boat........Gridlok has left the party. You see a backpack it...
13. .....Bijo. Kto? Bijoooooooo! Kto? Gdzie? Vura i Hinogus mnie bijoooo!! Ale gdzie? Na moscie!! Na jakim? No na tym duzym! Na dwarven? TAK! To uciekaj do PZ! Ale ja mam czache białom! A to nara. You see dead Human. You recognize Lothres Iron He was killed by Lord Articus.
SIGNED,
LORD A~~

Hahaha.
Lepiej nie da sie tego ująć. Dokładnie tak ta wojna wygląda ze strony ordo~. Chodzby przegrywali 100:0 i tak uwazaliby sie za lepszych.
Pieczarek jest offline