Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2007, 22:47   #4030
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio Pokaż post
Dressu

po 1 padlem z 10 minut po wytoczeniu wojny o ktorej nawet nie wiedzialem
po 2 niewyszedlem odrazuz Re~~~tylko uczestniczylem w wojnie pokazac Ci ss?
Wyplaiclem sie jak wszytscy zaczeli to robic... to bylo pod konicec wakacji...
wiec nie pierd** mi tu ze sie splacilem po 1 dniu jak padlem bo tak niebylo
Odswierz sobie pamiec..... zapytaj Slodziutkiej Demiego Etc....
stfu...
Tharrin
co masz do Martimo?
jakis problem? niby co on robi ze zasłguje na miano the best nooba? to ze jest moim dobrym znjomym oO.. ?

Pozdro
do martimo mam to ze jak widzi ze bija niewinnego kolesia za nic, to sie przylacza tylko i wylacznie dla tego ze to ludzie z hwl bili, i tylko i wylacnzie po to zeby sie podlizac, nei znajac reason itp i nie majac pojecia co sie dzieje.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
@dressu
Nie wiem jaki masz nick itp. Jak bys nie wiedzial, to rumcio mial swoje powody. Po co mial siedziec w inactive guild? Nic. Zaplacil? Z tego co pamietam nuskei oferowal free za darmo, ja przynajmniej mialem taka mozliwosc.
Najwieksza oferma w wojnie byl jeffrey kinta- zaplacil, HWL zobaczyl to zamiast pomoc uciekal i takie tam
Bede go bronic bo malo wiesz. Ja nie zaplacilem, chociaz 70% tego forum to zrobilo lub leavnelo guild za nic.

@Topic
Kozaki... odwalcie sie od rumcia bo
primo Tharrin i reszta tez sie wyplacili
Secundo On na was sie nie rzuca
Btw. Adealo ty najlepiej zamkilknij...
Dressu kim ty w ogole jestes? Podaj mi swoj nick...
wyplacilismy sie po walce, nie zanim sie ona zazcela. rucmcio po co mial siedziec w inactive guild? wedlug twoich spammerskihc postow z czsow kidy bylem w wonie, wy RZADZILISCIE, expiliscie i w ogole byliscie De Bestestest w czasie keidy rumcio odszedl z gildii. raz jeszcze cie prosze(jzu keidys pisalem) skoro tak robilsicie mass logi, open balttle itp a my nic, daj mi jakies filmiki z tego? prosze poakz nam te akcje

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ascario Pokaż post
Skoro jestes taki silny no to zapraszam do nas
Podczas wojny kompletnie nic nie zrobiles, poza zabiciem rl ratena. Teraz placzesz ze nie zostawiles gildi. Kiedy Hwl zaproponowalo nam pokoj, zaczales expic, ale podczas walki nigdy Cie nie bylo, wiec przestan rozprawiac na temat wojny, bo nie masz do tego prawa. Mnie nie obchodzi co bylo wczesniej, kiedy demi byl liderem, moze wtedy sie angazowales, ale pozniej nie bylo z Ciebie zadnego pozytku.
Taki z Ciebie Rycerz jak z koziej dupy trąbka...
bingo

Cytuj:
ascario
CZytanie ze zrozumieniem nie boli. Napisalem RIPOSTA ALA ADELAo
Ja zaczalem expic? Wbilem 20% do 96 i na tym sie skonczylo, potem zabilem Sautis Nantico, dobry lvl, loot i latwy do randoma.
Trudno zebym w trakcie pokoju podejmowal jakies akcje cieniasie. Jak mowilem zebysmy my pierwsi ich zaatakowali, daj spokoj ... szkoda zycia. W dodatku nie wymagaj ode mnie, ze caly dzien bede na kompie czekac, az ktos sie zlituje i sprobujemy massloga.
Nie robie z siebie kozaka, tylko mnie smieszy jak on od razu PRZYJEDZ NA 18STKE PUCOLA, NIE BEDZIE ZADNYCH DZIEWCZYN> ^^
Podczas wojny bylem nieaktywny podczas wakacji, no niestety ale tej ja mam RL life, i nie spedze waksow na akcje odbywajaca sie raz na tydzien .xD
Mam wiecej praw do gadania o wojnie niz ty. BO zrobilem w niej wiecej niz ty!! ZApytaj sie frajerka tharrina jak mowilem zeby dal mi msn to sie zaangazuje. Tharrin nie dal, bo myslal ze jestem spy albo hakier ^^ xD haha
Pozniej powrzucalem PN na gc i dostalem kicka ;] i za random jeszcze.
twoja historia rosnie z kazdym postem! niezly z ciebie bajkopisarz, gowno zes robil i nigdy cie nie bylo, pol relictus nei ma moejgo MSNa a jakos ci co mieli byc to byli. nigdy nie pwoeidzialem ze jestes hakerem, po prostu nie daje sowjego msna tym z ktorymi nie mam ochoty sie kontaktowac, proste. no i tym z ktorych nigdy nie ma pozytku.

Cytuj:
Ochhh.
Jesus maria, mowie ci poraz 4 w wakacje jestem poza domem, nie tak jak ty.
Do czerwca gralem. I uczestniczylem w walkach losiu.
Mielismy przewage, ale w przeciwienstwie do PN, HWL organizowalo masslogi bambusie, a nasza gildia expila... i jakbys cokolwiek wiedzial, to oni nie chcieli wyjsc na openka.
PN jest takie a srakie, w kazdym razie chyba kazdy Former member of PN wyplacil sie wiec STFU ^^ haha jedyne co umeisz to placic
w czerwcu mistrzu to w HWl bylo moze z 8 osob jako membersi, boski jestes ze sie ciebei bali i nie chcieli isc na bitwe w 8 na 30, a i tak was fragowali

zabawny jestes czlowieczku
wiec raz jeszcze i nie ostani!
DAJ NAM TE EXTRA FILMIKI Z WASZYCH WIELKICH AKCJI KTORE "CO CHWILA" PODEJMOWALISCIE I Z TYCH MASS LOGOW ITP ITD albo sie wreszcie zamknij