Temat: Skoro
Zobacz pojedynczy post
stary 07-09-2004, 15:08   #6
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shater
tytlko ciekawe jak chcesz to krecic? film dokumentalny to pasuje pare ujec i potem skladac (sa doi tego progframy ale to potem pakuje do avi) a nie tibicam
hmm top cos ci powiem chcesz krecic film wielo poziomowy?? nakrec cos a potem zrob tak wlaczadsz tibie tibicam i wlaczasz aktywacja nagrywanie wybierz i tam wybierasz plik jako ktory zapisales wczesniejszy zapis i juz po prostu powiela sie...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Montarek
masz bardzo dobry pomysł popieram go jak byś mógł to bym sobie życzył 2 filmiki:

1 wszy pokazujący co jest pod miastem kazardoom na poziomach od 2 go do 5 tego znaczy jakie potwory występują i jak tam jest

2 natomiast podziemia pod pustynia desert i ogólnie jak się tam wpadnie to którędy bezpiecznie stamtąd wyjść
Wczoraj 17:56
co do kazo to miedzy 2 a 5 poziomem sa dwarfy soldiery i guardy a nawet geomancer ejsli dokaldnie poszukasz nie bede krecil filmiku bo mnie zabija (24 lvl nie da sobie rady z 4 guardami naraz)
ale w sumie jesli nie amsz 40 lvla to nie radze tam isc a co do pustyni to sprecyzuj o jakiej mam nakrecic filmik... (na darame isc nie moge bo juz mni mam pacca)
tak w tej pierwszej..."
roland jest offline   Odpowiedz z Cytatem