Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2007, 23:17   #4039
Falcmoon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 06 2005

Profesja: Knight
Świat: galana
Poziom: 90+
Skille: 80+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mia~ Pokaż post
Nie ma problemu... bo już przestałem grac w ta 13 MB pixelową grę… a co ja jeszcze tutaj robię ? śmieję się z was.. bo jesteście jak nasz rząd = robicie niezły cyrk na kółkach.. a to co robią inni mogłbyś zostawic dla Siebie... ich sprawa (zgadzam sie z toba mozna miec wlasne zdanie a wrecz wypadaloby je miec ;P ) pozdro :*
Ciekaw jestem co zatem robisz gdy nie wlepiasz gał w monitor... najlepiej zrób rząd i ..... stąd.

To co się dzieje na galanie to jest przykład nie tylko tego jak dzieje się w polsce, lecz jacy wszyscy jesteśmy. Tak, MY. Potrafimy tylko sobie skakać do gardeł.
Na szczęście jest jeszcze parę osób na Galanie którym ufam i które są GODNE tego zaufania. Bo znam je od początku i wiem na co je stać. Jedną z nich jest właśnie Tharrin.
Możecie pokazywać na siebie palcami wytykając kto ile zrobił w wojnie itp. Oby polepszyło to wam wasze samopoczucie. W końcu w życiu liczy się tylko wygrywanie wojen w tibii... Mam nadzieję, że w szkole pani was palcem nie wytyka mówiąc: "<tu sobie wstawcie swoje imię> najgorzej zrobiłeś zadanie domowe. Popatrz na innych, postarali się"
Na koniec tego posta życzę wam abyście w semestrze zimowym nie byli z niczego zagrożeni, studenci zaliczyli sesję zimową a ci co pracują niech dostaną pełną "trzynastkę"
Falcmoon jest offline