Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2007, 23:23   #59
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
Zakładanie nowych światów (szczególnie pvp) to dla mnie bezsens. Jak już ktoś tam wyżej powiedział, że pierwsze 3 miechy są dla wszystkich. Jaka jest szansa, że grając w pojedynkę wbijesz się w top10 i będziesz rządzić? Żadna.

Więc po chu* zakładać nowe serwery, jak po wspomnianych już 3 miesiącach ludzie, którzy "przegrali" będą mówić: "Kiedy będą nowe serwery, bo na tym dostałem po dupie..." Tibia się zmieniła, już 50 lvl to nie jest coś, a 100 lvl robi się w 20 dni. Więc po co zakładać co 3 miesiące nowe serwery skoro na każdym z nich będzie taka sama sytuacja?
Hmmm, raczej nie masz racji. Raczej na pewno

Jeśli masz czas, by grać 8h+ dziennie to nie musisz sharować, żeby coś osiągnąć, bo jest przecież stamina, która uniemożliwia PG w stylu Tetro na Kyrze. Jak będą wakacje to każdy będzie mógł się wybić na niu servie.

Odnośnie liczby ludzi, która poszłaby na niu serv byłoby prawdopodobnie tak jak z Kyrą/Xereną, poszłaby ogromna ilość osób, a po pół roku zostałyby tylko pustki z uwagi na PA, 130 lv+.

Fajnie bybyło jakby zrobili tak, że przez pierwszy tydzień stamina spada 2x szybciej