Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piterownik
Jesteś pewien?  . Bo spearami za dużo już bije i dostaje gorączki jak co parę trolli musze kilkanaście zabić z mace aby wylootować kilka spearów  . Tak to bym wylootował tyle kamieni, ile mogę unieść i poszedł skillować bez obawy że co chwile musze znaleźć nowe speary 
|
100% pewien, ba, po ostatnim update wypada czesto po kilka kamieni naraz, wiec uzbieranie tych 100-200 kamieni, to juz nie takie straszne. Kamienie malo waza, malo ataku maja, sa wielokrotnego uzycia. Cud miodzio, za co mozna podziekowac ktoremus tam update-owi (speary wychodzily taniej, ale za duzo ataku mialy, dla mnie kamienie sa bardziej uzyteczne).
Ps. A propo paladyna, bo znajomy nie ma konta, gdzie moze bezpiecznie z malymi lagami poexpic na 20lv 60atk dobrym eq? Ja juz nie pamietam zbytnio expowisk, nie gram duzo w Tibie
Edit: Pozwole sobie dodac, ze mi 200 kamieni starczylo na wbicie z 53 na 60 (Fibula Rotworm rox). Kamienie im wyzbieral niskolevelowiec, dalem mu w zamian okolo 1k. A skilowalem, bo mialem straszne lagi wtedy
Cytuj:
Ja sie nie przejmuje mam na rooku 6 hara i se kupilem luk za 100 gp strzaly z deda wyciagnolem a trolle mieczem bije a jak maja czerwone hp to wale z luku i spearuw kturew z nich wypadaja
|
Hyhy, tylko ze na rook-u nie ma sie profesji, wiec paladynem nie jestes.
www.pwn.pl - polecam.