Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2007, 00:32   #170
Progeusz
Użytkownik forum

Progeusz's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Początkujący
Progeusz ma numer GG 9504066
Domyślny

Nie wiem skąd wziąłeś to "a", bo nijak mi tam nie pasuje...
To Ty walnąłeś byka, Patrząc na JEGO HP (shamana, a niby kogo dotyczy post? -.-), mag wydaje się najlepszy, z "at" akurat się zgadzam, dawno przyimków nie powtarzałem
Pierce through - przebić przez - a więc jest dobrze...
Mogłem równie dobrze też napisać po prostu kill all Snakes, jak szukasz innych możliwości, jest wiele sposobów na "zabijanie"... xD
Może i jestem słaby z tych "a", ale naprawdę, ŻADNE mi nie pasuje...
Kill off - załatwiać. Jakieś wątpliwości?

Przyjmuję część krytyki, tą, w której się z tobą zgadzam, innej absolutnie nie dopuszczam, chyba, że pokażesz mi w jakiejś książce zasadę gramatyczną, kolega z Anglii/USA mnie nie przekonuje, oni sami leją na swoją gramatykę...

Jeśli ten post zabrzmiał agresywnie, przepraszam, piszę o widocznej porze... xD

A FCE? Cóż to jest? Po prostu znajomość wszystkich czasów, gramatycznych podstaw (no, trochę więcej), ale żadnych zawiłości językowych nie uświadczysz. Przecież nawet nie wpuszczą Cię na zagraniczną uczelnię... I dlatego nie chciałem wyrzucać w błoto 600 zł (ARGH! za co niby się płaci?!) I ubolewam nad tym, że nauczyciele w szkołach skupiają się na gramatyce, zamiast na słownictwie...
No i muszę stwierdzić, że Tibia wypacza zdolności językowe xD Na własnym przykładzie, ehh...

Ostatnio edytowany przez Progeusz - 09-01-2007 o 00:57.
Progeusz jest offline   Odpowiedz z Cytatem