Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2007, 00:42   #52
Lotarkilla
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

@Joe twoje żałosne próby wyjscią z sytuacji nic już nie zmienią.
Tłumaczysz sie że byłes niewyspany , a co ma twoje niewyspanie z noobostwem twojego teamu i Ciebie samego.
Próby obrażania mnie pokazują tylko jak prostym 15stolatkiem jesteś.
Yahist blokował prawie świetnie?Z niecierplowością czekam na demon helmet.
Joe myślałeś że sobie nowego przyjaciela znalazłes?
Nie zmieniłem zdania o Tobie dziecko i nigdy nie zmienie.
A teraz możesz dalej próbować sie usprawiedliwiać, ale nic już nie zmienisz.
Przynajmniej jesteś sławny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SQsek Pokaż post
O witam
1. Żal mi cie Lotar, myślalem po swietach ze cie polubilem
Nie myśl.

Cytuj:
3. O 15 team w znacznie zmniejszonym składzie (Vabelico np. ciepnal monka na IoK i nie mógł wejść, Hatorikenzo uciekł) zastanawiał się, czy iść na finala. Osobiście byłem na nie, ale wciągneli mnie tak jak na cały ten poj**any quest.
Więc teraz to ich wina że cie wyciągneli?

Cytuj:
4. Zasypiałem prawie przy klawiaturze więc nie bardzo wiedziałem co się dzieje, Clao niby miał plan, ale był jedynym obcokrajowcem w teamie a tam nie wszyscy umieli po angielsku, próbował coś ustalić. Ja bym tam radził założyć wszystkim SSa i sorce by UE 2x rzuciły to by banshee i gsów nie bylo, no ale nie pomyślałem o tym wtedy.
Zalożyc wszystkim ssa?Przecież co drugi nie miał nawet kilku manasów a co dopiero ssa...

Cytuj:
5. Vother, przez którego już wcześniej Damer Jakura na wrl padł znów spierniczył sprawe. All wiedzieli, że nie można schodzić,
Bladiew chciał iść o JEDNO W DÓŁ ale Vother go wcześniej popchnął bo przechodził i Bladiew nie zauważył i wpadł
(myślę, że dobrze widać to na filmiku). .
Widać że zszedl w dół.Dlaczego to zrobił ?Nigdy sie nie dowiemy możemy tylko spekulować.

Cytuj:
Mówiłem ci to Lotar ale ty ofc chcesz wyśmiać .
Nom

Cytuj:
6. Nie wiedzieliśmy co robić i tak mieliśmy zejść zaraz więc niewiele myśląc zeszliśmy.
Oddałes własnie sedno tego questu.

Cytuj:
7. Brawa dla Yhasita który moim zdaniem się najlepiej zachowal..
Tak główny kina który niechcacy zlurował na siebie pół roomu a następnie w panice niczym kurczak bez głowy miotał się po roomie oraz podprowadził stworzonka do magów.
Zachował sie najlepiej.

Cytuj:
Vother znów spieprzył bo jako bloker stał przy schodach i pięknie wszystko magów bilo. Clao' kapnął się, że kiepsko jest i uciekl w dół..
I dobrze zrobił.

Cytuj:
Ja byłem zaspany nie wrzuciłem nawet SSa patrzę mało many biegne w dół. Nie wiedziałem czy uciekać próbowałem się manasować (wiele błędów popełniłem ale to mój 1 raz na banshee).
Czy to ma znaczenie czy to twój pierwszy banshe ?Przecież jak sami mówicie do rooma można wejsc raz.To nie jest kwestia banshe quest tylko zachowania w sytuacji wymagającej więcej sprytu i doświadczenia niż w przypadku zabijania rotwormow.Jesli zachowałes sie tutaj tak jak sie zachowałes każda podobna sytuacja z każdym podobnym potworem na plecach kończyła by sie tak samo.

Cytuj:
Ale podoba mi się sposób w jaki padłem (3~sqm na black hp).
No zajebiscie biegłes.Twoje największe osiągniecie w tibiowej karierze.
Sprint do temple.

Cytuj:
Lotar dając ci ten filmik obdarzyłem cie pewnym zaufaniem i nie sądziłem, że zrobisz afere na forum tibia.pl. .
Nie robie afery , daje sie użytkownikom tutorial jak nie robić banshe aby obudzić sie w temple.
Pozatym możliwość odpręzenia sie po ciezkim dniu.

Cytuj:
Pozdrawiam wszystkich, smiejcie się dalej.
Okej.

Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 11-01-2007 o 18:13.
Lotarkilla jest offline   Odpowiedz z Cytatem