Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2007, 12:15   #253
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grypek Pokaż post
To nie był kawał

Eh, mam nadzieje ze to kolejna ironia ktorej nie wychwytuje. Piszac "kawalek" w zadnym wypadku nie mialem na mysli "kawalu"...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lokator
To wszystko przez wasz poziom rozumowania. Poprostu tego nie rozumiem nawet wiek was nie usprawiedliwia, co wam da jakieś zabijanie ludzi ze Szwecji poza większą niechęcią do ,,was"? Czy ktoś mi wytlumaczy wasze rozumowanie, pisze ,,was” bo ja się do was nieprzyznaje. Wcale się nie dziwie że z śmieją się na selenie z głupich polaczków, a jeszcze niedawno tak sie oburzałem na to. Mam tylko nadzieje że jesteście wyjatkami.

Na koniec musze cos mocniejszego napisać żałuje ale jesteście debilami.
To jest TYLKO gra, poleglem czytajac "co wam da jakies zabijanie ludzi ze Szwecji".
Brak mi sily zeby naprowadzic Cie na wlasciwy tok rozumowania. Piszesz "nawet wiek was nie uspawiedliwia" - brzmi jakbys mial co najmniej 30 lat, natomiast w dalszym ciagu tego samego posta, dowodzisz swojej albo niewiedzy, albo totalnej ignorancji. A do tego, ze nas bez powodu nazywasz debilami - no coz, specjalnie przykro mi nie jest, ale z checia dowiedzialbym sie czemu mnie [nas] tak nazywasz? Bo nie lapie tego~.

[email protected]
sir Tifejo jest offline