Nick:lithes torben
Świat:Inferna
Wczoraj ok. 22.30 właczam sobie tibie i gram sobie troszke aż tu na kanale Trade pojawia sie ciekawa propozycja: For free premium accont go to Wep:
http://<CIACH>
Ja oczywiście ambitnie wszedłem i nic nie myśląc wpisałem moje numery i hasło.Po wpisani pojawił sie komunikat:
You will receive your FREE premium account within 48 hours, if you do not recieve your free premium account within 48 hours please send us an email Address:
[email protected]
Mówie sobie no to mam farta teraz mam już premiuma za darmo (ciekawe co koledzy powiedzą jak zobaczą moją postać Premium).Po chwili napisałem do gościa od wiadomości na trade.
Oto nasza rozmowa:
-hi
-YO.
-i go to you web and i write nambers and password,WHEN I HAVE PACC
Nagle koleś zaczął nieodpowiadać.Pisze do niego znaki zapytania itp.
Po 5 min. koleś sie odezwał:
-You never have PACC,i hacked you!
Po tym gra sie wyłącza.Włączyłem tibie natychmiastowo wpisałem numery i kupa,Password or namber is not corret.
Błagam was pomużcie, złożylem już podanie accont hacked,ale tam trzeba bylo podać numer i maila,A przecież one już są zmienione.Jednak i tak złożylem te podanie, ale czy to coś pomoże?
Wpadłem na pomysły aby napisać w tibi Raport crtl+r ale wątpie aby i to pomogło, Prosze waz pomocy!!!!!,jakie są wasze pomysły,co ja mam zrobić,czy to już koniec mojej postaci!?
Dziękuje za wytrwałość w czytaniu i prosze o pomoc!
PS:number,password,email są zmienione(przynajmniej tak pisze)CO JA MAM ZROBIĆ?