Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SQsek
@Lotar: nazywasz wszystkich dziećmi i prostymi 15-latkami bo jesteś 5 lat starszy? To o niczym nie świadczy bo i tak masz łeb takiego 12 ~latka a po tym co robisz i co reprezentujesz widać, że przez te lata niczego się nie nauczyłeś. Jeśli rajcuje cię zdobywanie popularności na forum wszelkimi możliwymi sposobami to cieszę się, że mogłem pomóc. A to, że padłem w takiej sytuacji na tym queście, nie znaczy, że padłbym w każdej innej. Nauczyło mnie to wiele i drugi raz bym tych błędów nie powtórzył, chyba nawet nie będę miał okazji. Moja obrona nic nie zmieni masz rację, ale ty w pierwszym poście nie raczyłeś nic wyjaśnić więc napisałem to co uważałem za słuszne, by ci którzy są zdolni do czegoś więcej niż "sahuahUAUHahu" mieli pełen obraz sytuacji. Czy myślałem, że znalazłem nowego przyjaciela? Ja uważam, że jeśli się kogokolwiek lepiej pozna to można znaleźć w nim coś dobrego, więc chowając dawne urazy gadałem z tobą jak z innymi kumplami i sądziłem, że traktujesz mnie już normalnie. Nie śmiałem nawet przypuszczać, że zrobiłeś to by wdeptać mnie w ziemie jeszcze mocniej niż zwykle.
|
Ja pokazałem film z waszego nieudanego Banshe quest.To że traktujecie go jako osobistą porażke albo sądzicie że chce dzięki temu camowi ,,zaistnieć" to już nie mój problem.
Daliśćie dupy na całej lini ale podchodzicie do tego w taki sposób że agresja to jedyne uczucie.
Gdybyś ogladał identyczny cam z moim udziałem również byś sie smiał.
Sztuką dla was byłoby smiać sie z tego cama wyciągnać błędy i przejść do codziennośći,ale widać do tego faktycznie trzeba dorosnąć.