Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lokator
Chciałbym dodać kilka spostrzeżeń do tego tematu, oczywiście znajda się Ci którzy sie zemną niezgodzą.
Sądze że nie powinno się w przypadkach wojen określać ich ,,walką nacji” (chodzi mi tu o wyższość którejś ze stron). W przypadku Seleny jak i innych serwerów jednolitość narodowościowa przeciwnych gildii jest spowodowana kilkoma czynnikami, jednym z najważniejszych to bariera językowa. Za tym idzie brak nawiązywania znajomości z inno języcznymi graczami. Różnice wynikają także z innych norm wychowania, systemu szkolnictwa, kultury prościej sposobu na życia w ich kraju. Stad właśnie wynikają może te zauważalne różnice.
Właśnie przez takie stereotypy powstaje rasizm.
|
Z taki tego morał że nie powinniście zabijać Szwedów i bawić się w pospolite ruszenie

. Bo nie wszyscy są tacy jak Puge, jak chcecie pomoc to zabijajcie ludzi którzy takim jak on pomagają.
Postawcie się teraz w sytuacji szwedzkiego gracza który gra dla przyjemności, ma dobre zdanie o Polakach, jest niczemu winny, a wy przychodzicie i zabijacie go za to ze jest szwedzkiego pochodzenia. Jeżeli mimo wszystko nie rozumiecie to zabijcie każdego szweda sulle czy ezekiela a mogę się założyć że nie uda wam się wygrać tej wojny, przy okazji wyrobicie o nas piękna opinie.
Właśnie dlatego nazywam takich typów debilami i nie robię tego bezpodstawnie, poprostu na te miano zasługują.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grypek
Twoja sprawa do kogo się przyznajesz a do kogo nie, ale proszę nie wypowiadaj takich opini "na głos."
|
Po to jest forum żeby wypowiadać swoje zdanie, żeby doszło to co prubuje wam uświadomić do kogoś, jestem zmuszony używać właśnie takich mocniejszych akcentów.