Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2007, 14:52   #16
Tagg
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2007

Imię: Taggin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Sun
Świat: Pythera
Poziom: 141
Skille: 94/89
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xaniu Pokaż post
1. Witam Panie Dawidzie
2. Tutaj Cie całkowicie nie rozumiem, kiedy mówisz iż gdyż ponieważ że kto kolwiek jest hunted po 2-3 dniach wojny. Interes dopiero się rozkręca.. WIELKI XAN ROŚNIE W SIŁE HauhsuUHSuahsua
3. To przemilcze ...
4. To również
5. Widocznie miał powody ku temu.
6. A ja Ci obiecuje, że wcześniej czy później to Ty będziesz hunted.. -) zapamiętaj tą datę 8.01.2007r hahaha

No jeżeli twierdzisz że "FH miało Cię w dupie po tym jak zostawili Cie na Darashi z pz'lockiem to gz dla Ciebie" hehe to co ja mam powiedzieć jak nie pomogli mi na fibuli ? "mieli mnie w dupie", więc szlachetny Dawidzie czy moge zasilić szeregi twojej lojalnej armi RO ?? huahauuhu wojna to pewne ryzyko zawodowe w tej grze ;-)

a z takim pytankiem już od siebie do Ciebie.. co wogule oznacz te wasze RO ? tak na polski prosze ^^
Kk Xan jesteś zabawnyNa game zgrywasz kumlpa a na forum??
"Nie bierzemy axa na anhi bo mnie zrobił w hu**;]"
Tak proszę pani (xaninho)dobrze wiesz czemu nie jestem w fh a jak nie umiesz czytać to nie moja wina... SZKODA ZE NA GAME UDAJESZ KUMPLA
Dużo ludzi się na mnie obraziło... bo?aa bo nie jestem w fh.Przeczytajcie moje posty to będziecie wiedzieć.Nie mam zamiaru sie obrazac na forum z old "kumplami"

Aha xan wiesz mi chodzi co było w wakacje a nie teraz przecież wojna trwa 3 dni (Ax huntado by skroll)<lol2>
Aha i jeszcze dodam!Masz ciagle ss na swoim emailu ?? a jak się śmiałeś z axa? tak tak to all ty!A moze new owner?A teraz ich bronisz bo?...Wojna:-)
Twoj pkt 5. Widocznie miał powody ku temu.
Nie nie miał masz ss wysyłałem Ci bo jak to mówiłes pomożesz mi bauhauha Jeje all się wydało ;]Prowokujesz?To masz;]

@Dart
Kochany darciku rs juz nie mam ;]

Ps.Xan nie ignoruj tego posta;]

Tks bye..

Ostatnio edytowany przez Tagg - 09-01-2007 o 15:32.
Tagg jest offline   Odpowiedz z Cytatem