Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2007, 15:34   #74
Alexu
Użytkownik Forum

Alexu's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Alexu ma numer GG 1164700
Domyślny

a wy zlapaliscie sie jednego argumentu-bezrobotny.. pozycjecie dzieciaczki zobaczycie jak to jest fajnie jest w polsce skonczyc LO i jakie z tego potem perspektywy, modlcie się aby do waszej pelnoletnosci odsuneli od wladzy PiS , i zeby nastapila jakas poprawa , bo czeka was marny los, skonczycie na ulicy, lotar moze i bezrobotny ale z taka znajomoscia angielskiego i slownictwem, ogładą i obyciem wsord ludzi bije polowe waszego teamu na glowe, jedyny kto tam mial jakies pojecie to clao, ktory mimo usilnych prob wytlumaczenia zostal zignorowany,Bladiew byl piatym kolem u wozu w tym quescie przy final roomie, niecierpliwil sie przeszakdzal w tlumaczzeniu dla obcokrajowca, a jego zesjcie na dol bylo jednym z najwazniejzsych przyczyn niepowodzenia questa,zapanowal ogolny nielad,w tym momencie bylo jak to mowil joe przelozyc quest, chociaz i z takim skladem bylo mozliwe jego wykonanie.Film jako tkaiego smiechu we mnie nie wzbudzil , bo sam wiem jak ja robilem go,naszczescie mialem wyborny team i nam udalo sie zrobic bez wiekzscyh problemow ogolnie zabraklo zgrania, nastepnym razem 2 razy zastanowicie i dokladnie przeanalizujecie co i jak

Ostatnio edytowany przez Alexu - 09-01-2007 o 15:35.
Alexu jest offline   Odpowiedz z Cytatem