Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2007, 20:18   #2074
ReeGal
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NarroweQ Pokaż post
Pisze tego posta bo dzisiaj strapowalo mnie Vision i musialem zaplacic im boh's...

A wiec:
Vision to gildia złodziejów i tchórzy bez honoru, dzieciaki którym nie układa się w RL siedzą w Tibii nabili troche lvli i myślą że tu są mastah... Żal mi jest was...

19:36 Imargam [200]: Nastepnym razem niebedziesz placic
19:36 Imargam [200]: Samo z ciebie spadnie

ok niech ze mnie spadnie dzieciaku, ale pod warunkiem że później spotkamy się w RL i wtedy mi zrobisz Power Abusing -,- jeżeli dasz radę

Tak czy owak straciłem całą moją sympatię do tej gildii, jesteście po prostu frajerami których się tępi, jesteście jak takie wszy, takie małe gówienka.
Możecie mieć i 300lvli ale i tak dla mnie pozostaniecie nikim. Mogliście zaistnieć w pamieci dzieki fragowi na Taifunie, ale nie znacie granic, we wszystkim trzeba mieć umiar.

Życzę wam abyście poznali trochę prawdziwego życia, w którym nie macie 200lvla i podchodząc do kogoś na ulicy i chcąc go okrasc dostaniecie w pysk. Może to was czegoś nauczy.

To wszystko co chciałem wam powiedzieć.
Ten szacunek który mam do Vision, mam za to , że mój musiałem płacić Taifunowi za free 100k , a co do Vision to wiem , że święte też nie jest...

Tak czy owak, nie wiem za kim bym był , gdyby Imargam z kolegami coś takiego mi zrobili, ale musisz też ich zrozumieć, że oni "niszczą" server, są źli, gdybyś stracił - tak można powiedzieć bo już sobie nie pogra Imargam konto na 200 lvlu, czy nie byłbyś zfrustrowany?

To jest jedyny sposób na "wygranie" war , gdyż nie wygrają go na Open battle, ponieważ jak już jeden kolega @up powiedział, Taifun ma 100 ms'a na 1 sd, ale ich zachowania także nie popieram.