Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Te liczne zmiany pociągnęły za sobą tez pewną niedogodność. Osoby korzystające z przeglądarki Opera zapewne zauważyły iż niemożliwe jest poprawne wyświetlanie strony głównej Tibii w tym programie. Jeżeli musicie skorzystać z tibia.com lub po prostu chcecie zobaczyć odnowioną stronę główną, to trzeba będzie użyć innej przeglądarki.
|
Zarejestrowalem sie jedynei po to, aby odpowiedziec na ten - przepraszam - idiotyzm.
Niedogodnosci? CipSoft (czy tam podwykonawca) nie powinien sie zabierac za rzeczy o ktorych nei ma bladego pojecia. To nie jest "zmiana layoutu na super hiper itd" ktora pociaga za soba "niedogodnosci", ale jedna wielka "lameriada". Layout wg. mnie (tak, to jest subiektywna opinia) ssie, jak to opisalem na moim "macierzystym" forum jest on sciagniety z koreanskich MMORPG - szkoda, ze nieudolnie i wyglada on (nie tylko wg. mnie) dziecinnie i najogolniej do dupy. Dobra pomijamy brak gustu. DIV i CSS - panowie, szczyt wszystkiego, jak sie nie umie uzywac tych elementow to sorry, ale nie bawmy sie w budowanie stron na DIV'ach, na Tabelkach przynajmniej wszystko gralo. A juz zupelnie nie moge zrozumiec tego, jak mozna zrobic strone, ktora nie bedzie W OGOLE dzialala na przegladarce, ktora zdobywa coraz wiekszy procent rynku (a wg. mnie jest najlepsza z trojcy IE/FF/O).
I teraz jakze popularne ocenianie:
Strona - 1/10
O!