Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2007, 20:43   #181
Ursynowski
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hayne Pokaż post
Zarejestrowalem sie jedynei po to, aby odpowiedziec na ten - przepraszam - idiotyzm.

Niedogodnosci? CipSoft (czy tam podwykonawca) nie powinien sie zabierac za rzeczy o ktorych nei ma bladego pojecia. To nie jest "zmiana layoutu na super hiper itd" ktora pociaga za soba "niedogodnosci", ale jedna wielka "lameriada". Layout wg. mnie (tak, to jest subiektywna opinia) ssie, jak to opisalem na moim "macierzystym" forum jest on sciagniety z koreanskich MMORPG - szkoda, ze nieudolnie i wyglada on (nie tylko wg. mnie) dziecinnie i najogolniej do dupy. Dobra pomijamy brak gustu. DIV i CSS - panowie, szczyt wszystkiego, jak sie nie umie uzywac tych elementow to sorry, ale nie bawmy sie w budowanie stron na DIV'ach, na Tabelkach przynajmniej wszystko gralo. A juz zupelnie nie moge zrozumiec tego, jak mozna zrobic strone, ktora nie bedzie W OGOLE dzialala na przegladarce, ktora zdobywa coraz wiekszy procent rynku (a wg. mnie jest najlepsza z trojcy IE/FF/O).

I teraz jakze popularne ocenianie:
Strona - 1/10

O!
Panie webmaster, jak nie wiesz jak się robi stronki itp. to lepiej się nie udzielaj. Akurat ja mogę coś o tym powiedzieć, bo siędzę w tym przeszło 5 lat.
Ursynowski jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.