Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Axx
Szczerze mówiąc kładę męski narząd płciowy na to, czy Xan mówił nieprzyjemne rzeczy związane ze mną i moim Anihi czy nie,bo miał prawo czuć lekkie rozgoryczenie co mu też wtedy objaśniłem.
Tagginie, śmiejesz sie że miałem w wakacje przez kilka dni hunta od Skrolla ( sam po jego porażce w wojnie się wykręcałes razem z Jaco Pakerem , że doszło do nieporozumienia) Na twoim miejscu byłbym wdzięczny, że razem z Ignizem olaliśmy ss, który przesłal mi spy w twojej gildi (plany zabicia mnie przy pomocy Dj) bo miałbyś 87 level zamiast 107 i od sierpnia twoim domem stałby się depozyt tudzież inne miejsce bezpiecznego pobytu.Korzystając z rady Silva, na tym kończe dyskusje z tobą..
"Nigdy nie kłóć się z głupcem.Sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
Stara porzekadło z brodą,ale nadal aktualne 
|
Drogi panie Mateuszu
A więc czemu na forum skąpisz swoich słów dotyczące mnie?A w grze jedziesz ile chcerz mnie <no po przygodzie z skrollem nie>Jak to się smiało zemnie... itp..W wakacje za kogo ty mnie miałes? ja dobrze wiem =p

Po co obrażales moją mame.. zrobiłes mi p.a z bohami po hacku itp

Przy ludziach zachowujesz sie strasznie kulturalnie a w grze?No poniżej krytyki
Wez sie zastanów co ty robileś?
Chciałbym Ci oznajmic ,że z huntem co Cie skroll huntował potem przestal..
Nie wymigałem sie nawet raz!Nawet jednego pytania nawet jednej grozby chociash mówiles ,ze mnie no nvm ;]
Prosze nie udawaj ,że jestes jakiś hmm nie wiem jak sie okreslic
W grze mówiłeś coś innego
@Damu post
Accept 100%
Cya! tks