Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hayne
To nie jest "zmiana layoutu na super hiper itd" ktora pociaga za soba "niedogodnosci", ale jedna wielka "lameriada". Layout wg. mnie (tak, to jest subiektywna opinia) ssie, jak to opisalem na moim "macierzystym" forum jest on sciagniety z koreanskich MMORPG - szkoda, ze nieudolnie i wyglada on (nie tylko wg. mnie) dziecinnie i najogolniej do dupy.
|
Wybaczcie wszyscy ale muszę to skomentować. Ten "layout" nie jest sciągnięty z żadnej innej gry PONIEWAŻ jest to klimat typowy dla gier MMORPG i RPG więc zakończmy temat "layout'u"
Cytuj:
DIV i CSS - panowie, szczyt wszystkiego, jak sie nie umie uzywac tych elementow to sorry, ale nie bawmy sie w budowanie stron na DIV'ach, na Tabelkach przynajmniej wszystko gralo.
|
Czyżbyś wyczytał gdzieś nowe słówka? Strona jest profesjonalnie wykonana tylko tego nie widzisz, pewnie liczyłeś na latające cyferki i migające tytuły.
Cytuj:
. A juz zupelnie nie moge zrozumiec tego, jak mozna zrobic strone, ktora nie bedzie W OGOLE dzialala na przegladarce, ktora zdobywa coraz wiekszy procent rynku (a wg. mnie jest najlepsza z trojcy IE/FF/O).
|
Tibia wymaga poświęceń, strona jak widać zrobiona jest pod przeglądarki inne niż Opera, ale to żaden problem zainstalować sobie Mozille, a jeżeli dla CIEBIE (i wielu/kilku innych użytkowników Tibii i opery) jest to problem to napewno nie zmienią tego tylko z tego powodu.
Ostatnie kilka linijek jest moim zdaniem ale reszta to czysta krytyka tego Pana.
The less that you give, you're a taker
So it's on and on and on, it's
Heaven and Hell, oh well