Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2007, 21:00   #73
goburu
Zbanowany

Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
hmmm, 4 demony solo knightem, bez miejsca ucieczki? to chyba jak wlaczy bota i pojdzie spac...
DHQ jest latwy, przeciez demony maja 2 sekundy zwisu i dopiero ruszaja do ataku, przez ten czas mozna spokojnie ominąć jednego z nich i dojsc na prawo do korytarza o szerokosci 1 sqm i stamtad nawalac. Tego questa robi kazda profesja bez problemu ale knight najdluzej i z najwiekszym waste. Mysle ze na swoim poziomie dalbym rade ale niestety jest bramka na lvl 100...
Cytuj:
~30k/h wychodzi jak się przyłożę Mogę zrobić film, chcesz? Mniej więcej wygląda to tak, że bije 3 ostanie (?) poziomy w Dwarf Hell (pomijając Circle Room [?]). Niestety exp~ taki można bić wyłącznie wtedy kiedy na serwerze jest ok 100-200 osób - wtedy jest w miarę pusto - co nie oznacza, że się NIE DA.
Pozdrawiam
Czekam z niecierpliwościa na film. Mój rekord wynosi tylko ~25k/h i to przy pełnym serwerze (najszybszy resp) i z grupką moich kumpli hlvl'i blokującym wejście. (knightem ofc, sorcem troche wiecej)
Cytuj:
Warto przypomnieć, że nie odpisywałem tym postem w temacie exp/h tylko "KTO EXPI NAJTANIEJ (co podobno jest wiadome)" i chodziło mi raczej o to, że przy "podobnym" (ale mniejszym) "exp~'ie"/h wyciągnę tam parę razy więcej kasy;o
Nie wyciągniesz jesli nie bedziesz sam w jaskini co sie bardzo rzadko zdarza na guardach.

Ostatnio edytowany przez goburu - 10-01-2007 o 21:19.
goburu jest offline   Odpowiedz z Cytatem