Cytuj:
Oryginalnie napisane przez yoshu
Jan 9th, 2007 is going to end in about three hours.
Radze zwrocic uwage na wyraz "three", bedacy wyznacznikiem zblizania sie do dealine'u jakim niewatpliwie will be dzien nastepny, Wednesdayem nazywany.
Jak to mowia "Najpierw pomysl, a potem sie wypowiadaj."
|
To, że CipSoft się spóźnia to normalna sprawa, co nie oznacza że loteria się już zaczęła, bo tak nie jest, i na tibia.com wyraźnie jest to napisane. Nie zdziwię się, jak nadejdzie północ, a loterii nie będzie. Przed wypowiedzeniem się jak najbardziej pomyślałem, bo jak nauczyły mnie poprzednie update, a już kilka przeżyłem te terminy, do których na swojej stronie CipSoft się zobowiąże nie są w żadnym wypadku miarodajne (przykładem niech będzie wczorajsza obsuwa). Najpewniej zamiast loterii dziś ujrzymy po prostu cyferkę 10 w miejsce 9, i jutro będziemy czekać.
Co do strony, to jeśli chcieli zrobić stronę zgodną ze standardami to im z deczka nie wyszło, bo cóż z tego, że nie ma tabel, jak kod strony to największa kaszana z wszystkich kaszan. Warstwa treści nie jest oddzielona od warstwy prezentacji, tak jak to powinno mieć miejsce, założę się, że teraz trudno im nawet zlokalizować błąd w tym mętliku tagów html pomieszanych z css-owymi instrukcjami.