Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2007, 21:47   #225
Ribery
Użytkownik Forum

Ribery's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Poznań City!

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kub Ica
Profesja: Knight
Gildia: ---------
Świat: Amera
Poziom: 16
Skille: 65/64
Poziom mag.: 3
Ribery ma numer GG 4881532
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krazen Pokaż post
To, że CipSoft się spóźnia to normalna sprawa, co nie oznacza że loteria się już zaczęła, bo tak nie jest, i na tibia.com wyraźnie jest to napisane. Nie zdziwię się, jak nadejdzie północ, a loterii nie będzie. Przed wypowiedzeniem się jak najbardziej pomyślałem, bo jak nauczyły mnie poprzednie update, a już kilka przeżyłem te terminy, do których na swojej stronie CipSoft się zobowiąże nie są w żadnym wypadku miarodajne (przykładem niech będzie wczorajsza obsuwa). Najpewniej zamiast loterii dziś ujrzymy po prostu cyferkę 10 w miejsce 9, i jutro będziemy czekać.

Co do strony, to jeśli chcieli zrobić stronę zgodną ze standardami to im z deczka nie wyszło, bo cóż z tego, że nie ma tabel, jak kod strony to największa kaszana z wszystkich kaszan. Warstwa treści nie jest oddzielona od warstwy prezentacji, tak jak to powinno mieć miejsce, założę się, że teraz trudno im nawet zlokalizować błąd w tym mętliku tagów html pomieszanych z css-owymi instrukcjami.
1 post na poziomie na 5 stron. Nie urażając nikogo.

Tak jak Krazen, tak i ja podejrzewam że dzisiaj nie odbędzie się losowanie. Zbyt późno już.

Ja się nie przejmuję, bo i tak mnie pewnie nie wylosują. Szanse są minimalne.

[CHAR]Mino Mag Explorer[/CHAR]
Ribery jest offline