Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2007, 22:11   #247
polostap
Użytkownik Forum

polostap's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Augustów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 50+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wonap Pokaż post
ogolnie to du** odczepcie sie od tej opery ja uzywam opery i m istrona dziala bez zadnych problemow
up: hmm no nie wiem ja jakos nie podszkolilem angielskiego bo dawno na channelach nie widzialem poprawnie uzywanego jedynie nazwy przedmiotow typu spear, wooden itp a z rozmowy to raczej anglika sie nie nauczylem bo kazdy uzywa prostych slow a gdzies pomineli kilkanascie angielskich czasow
A zrozumiecie Wy w końcu, że nikt tutaj nie czepia się Opery? Amagad... Żeby chociaż jeden z was pomyślał, albo chociaż przeczytał posty powyżej, wiedziałby, że chodzi tutaj o webmasterów CipSoft'u, a nie o developerów wspaniałej przeglądarki Opera...

Czytam wszystkie wypociny od około 15:00. praktycznie co drugi post idziałem tekst typy: "aaa, kiedy loteria, bo ja już chce mieć pacc?"... Wstrzymajcie się! Hayne, nie warto Twojego zachodu
Tibia.pl ma jeden bardzo poważny problem! Nie potrafi pozbyć się idiotów z forum! Serwer ma o niebo lepszy od tibia.org.pl, jednak tam panuje lepszy klimat, bo nie widać już takiego natłoku idiotów jak widać tutaj... No nic, może kiedyś się to zmieni.

@About cały temat
"Kiedy będzie loteria?" xD **

Strona... Ehh, szkoda gadać, jedyne co mi się w niej podoba to... czcionka!
NIe wypał kompletny, no cóz. Mam nadzieję, że zwolnią tego "iwul webmajstra".

**Oczywiście JOKE...
Pozdrawiam
Ostry

Ostatnio edytowany przez polostap - 09-01-2007 o 22:14.
polostap jest offline