Hmmm wczoraj przegladalem inny temat zwiazany z tym 10-cio leciem (obecnie zamkniety)a teraz przejżałem ten ten. Ten sam poziom. Dzieci pisza mas posty kiedy loteria, chcem free pacc ... ehkmmm. Jest pare osob znajacych sie jak np. Hayne. Zgadzam sie z tymi co uwazaja ze new stronka jest sux. Wole juz stara. Zauwazylem tez ludzi piszacych zeby zmienic przegladarke. Dlaczego my co mamy opere mamy zmieniac ja tylko dlatego ze tibia.com nie dziala poprawnie ? Ja osobiscie tego nie zrobie. Poczekam az to naprawia a jak nie to nie, w tym czasie bede tibia.com na IE odwiedzal ( bo mam zainstalowana ale nie uzywam )
PS: Dodam tez od siebie taka mala refleksje. Chcialbym zeby tibia byla taka jak kiedys np 7.4. Wtedy to sie fajnie gralo. Teraz robia wszystko moim zdaniem zeby tylko zarobic. Ulatwiaja gre noobom i wogole .... Nie rozwijajcie tej mysli dalej bo to nie ma sensu. Tak tylko napisalem bo mi sie zebralo lekko ;P
PS2: Jak MYSLICIE kiedy beda new servy ? ( napisalem MYSLICIE tak jak napisalem poniewaz zaraz nooby zaczely by pisac ze z kad mamy wiedziec. Wiem ze tego nikt nie wie oprocz Cip~ale chcem tylko wasze zdanie znac
PS3: Sorry za org
ELO !!