Cytuj:
@alexu
O co ci chodzi czlowieku chcialem wyjasnic to co tam zaszlo a ty mi tu z pizdy strzelasz !!
|
pierwsze czytaj ze zrozumieniem.. gdzie widziales zebym napisal cos w Twoim kierunku ? to mialo charakter zartobliwy ze on usilnie broni Ciebie jak i waszej calej zalosnej reszty, ale skoro juz sie tak bulwersujesz to i Tobie tez moge opowiedziec ze Twoja powyzzsza wypowiedz jest nieco chaotyczna. brak w niej jakiejkolwiek skladnii,skoro juz piszesz , rób to w jakis w miare poprawny sposob , a nie placzesz nad klawiatura lezki kapia Ci na przyciski i ze zloscia w glosie i grymasem na twarzy "gryzac klawiature" piszesz jakies bzdury , usilnie chcac sie wytlumaczyc ze nie tylko Twoja to wina, czyja jest tu wina juz dokladnie zostalo omowione a Twoje zbedne wyjasnienia zostaw swoim nastoletnim friendsom.
i jak juz odpisujesz to rob to w ludzki sposob tworzac nowa opowiedz a nie edytujesz tekst wyzej z mysla ze bede go jeszcze 2 razy ogladal.. na gg tez mi sie nie uzalaj bo z nieznajomymi chlopczykami nie rozmawiam.
Cytuj:
Ja jak wchodzilem to widzialem tylko jak Yhasit ma caly resp na sobie :/ i co mialem robic Uhalem sie.
|
skoro on mial caly resp na sobie to po co sie uhales ? robiles dobra mine do zlej gry chcac dla czystej zasady zuzyc kilka uh ? zeby nie bylo ze na nic sie nie przydales ? skoros taki cwany to bylo wziac na exete cos od Yashita, jak to wspomnial juz kilka pozycji wyzej przedemna ktos madry