Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2007, 00:14   #26
a.t
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Damu Unix Pokaż post
Co do tego czy Taggin i inni zdradzili FH...Taggin był w FH dlatego bo tam byli Grey i Shir,a że to jego kumple i dołaczyli do RO,poszedł za nimi,zachował sie poprawnie...
Co do Nyrusa,planowalismy z nim to od jakis 2 miesięcy...
Co do Shira,FH go zabiło to co miał zrobić?
Co do Greya,widziałeś co Ktulu pisał o nim na forum? Że skończy tak jak Aero...ja osobiście znam go od jakis 17 miesięcy i nie powiem i nim złego słowa...
Co do Lonng Necka,poszedł za Shirem bo to jego kumpel...

Taka jest ta gra...raz sie wygrywa,raz przegrywa...Sil,kto wie, może za 7 miesięcy połowa RO będzie po waszej stronie...
ad 1) Przypadkiem to nie Taggin powiedzial ze nie jest w FH bo w FH sa PA... "np. Shirseiz" ??
ad 2) trudno jego wybor
ad 3) Shirseiz padl bo planowal wojne, planowal wojne bo zostal sprowadzony na ziemie - zaatakowal i go pogoniono, nie pozwolono robic tego co robilo HRP - bronic rl bez wzgledu na to co zrobili - i jakbys nie zauwazyl, zabilo go FH ale pozwolilo mu grac dalej... tak samo FH go zmusilo do zaplacenia za smierc Necroboltsa - gdy ten zostal puszczony juz wolno - wtedy krzyczales ze Shirseiz = PA, teraz nie przeszkadza ci - wielkiemu obroncy ucisnionych, byc w jego gildii
ad 4) Grey przesadzal i sam mu to na forum wytknalem... po czym uspokoil sie na jakis czas... przeszedl - jego sprawa, a ja taki pewien nie jestem czy zlego slowa nie powiedziales
ad 5) bywa

po raz kolejny sie potwierdza ze chary tego typu sa nieprzewidywalne... a im wiecej ownerow tym gorzej, co do samego przebiegu wojny - pozyjemy zobaczymy

z kolejnego posta
"Aha...i co do tego że Skroll ma nowego ownera,wszystko to nie prawda,nadal Skrollem gra Gabriel,chyba wszyscy go znają..."

kogo chcesz ubawic? Skrollem nigdy nie grala jedna osoba, moze gdzies przez jakis miesiac po banie... dla wiekszosci znany byl tylko Caio i Gabriel... Jimi i Chavez to 'nowosc' po banie, obecnie na pewno jest Jimi nie wiem jak z Chavezem

a teraz mi wyjasnij za co padl np. Cler Dran i Girinu'Fighter... Linx ? znajac zycie to wszyscy pewnie PA (ale sprobuj urozmaicic, stac cie na to)
a.t jest offline   Odpowiedz z Cytatem