Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2007, 03:16   #21
Xadam
Użytkownik Forum

Xadam's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2003

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xadam
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 120
Skille: 97/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nortonus Pokaż post
W CipSoft'cie nie pracują idioci. Tu macie informacje, które przetłumaczyłem jakoś na polski:
*Uczestnicy zobowiązani są do dostarczenia pełnych i właściwych informacji podczas zapisywania sie do loterii. Każdy uczestnik może zapisać się do loterii tylko raz. Każdy email może być użyty tylko raz.
*Zwycięzcy są losowo wybrani ze wszystkich chętnych. W przypadku wygranej darmowego 3-miesięcznego PACC(90dni) będzie przyznane koncie Tibii, które jest przydzielone do emaila, którego użyłeś do zapisania się w loterii.
*Jeśli nie ma przydzielonego konta Tibijskiego do emaila, nowe konto zostanie stworzone automatycznie z PACC oraz przydzielone do emaila. Info korenspondencyjne jest wysyłane na adres email.
*Darmowy PACC pod żadnym warunkiem nie może być przetransferowany między kontami.
*Adres email, który jest zapisany podczas uczestnictwa w tej loterii będzie używany w celu przydzielenia PACC i zawiadomienia zwycięzców. Reszta informacji może być użyta w celach statystycznych zgodnych z Tibia Privacy Policy.
*Loteria kończy się 29 Stycznia. Po tej dacie wszyscy zwyciezcy zostaną poinformowani przez email na adres podany podczas uczestnictwa.
*<Tutaj trudno mi przetłumaczyć, ale raczej chodzi o to, że każda próba oszustwa(kilkukrotna rejestracja w loterii) będzie miała złe skutki..>
Fragment tekstu którego nie przetłumaczyłeś:
CipSoft zastrzega sobie prawo do eliminacji uczestników loterii, którzy łamią postanowienia uczestnictwa lub próbują manipulować loterią w jakikolwiek sposób. Uciekanie się do sądów powszechnych nie wchodzi w rachubę.

//Xadam

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.