Cytuj:
I teraz jest dylemat... przynajmniej ja go mam nieraz a mianowicie - Tomby czy Guardy. A więc i ta i ta opcja jest dobra lecz wiadomo że na Guardach zarobimy więcej kasy no bo jak kazdy dobrze wie Guard rzuca dużo shitów ktore są cenne.
|
Tutaj sie z toba calkowicie nie zgadzam. Guardy sa bardzo przeludnione i nawet troche wiekszy drop nie powoduje ze zarabiamy na nich więcej. A tym czego nie lubie najbardziej grajac palem to obserwowanie 13 lvl sorcow i drutow jak leja moje guardy a ja nic nie moge im zrobic bo nie oplaca sie tracic fraga. W tombach takiej sytuacji sie nie spotyka bo ludzie z pacc'em są kulturalni. Robienie lootbagow na guardach to koszmar, ciagle ktos lazi i smyra baga przed nosem. Robienie lootbagow na tombach jest bezstresowe bo wystarczy zajac pietro i nikt nie wejdzie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piterownik
Tyle tylko że jakby FACC mieli dostęp do wszystkich expowisk to może nie byliby tacy chamscy bo w końcu każdy walczy o exp a jak np. na harmoni gra po ok. 800 ludzi to wiesz...
|
No ja sie nie w****dalam komus pod nos i nie nawalam potworów z "ruszczki". Nawet jak nie mialem pacca to tego nie robilem.