Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2007, 13:27   #1
Aldum_Aras
Użytkownik forum

Aldum_Aras's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Kazordoon

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aldum Aras
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 22
Skille: 64/63
Poziom mag.: 4
Domyślny Dupny Procesor??

Od wczoraj (09.01.2007r.) mam pewne problemy z komputerem. Wczoraj gdy przeglądałem forum tibia.pl miałem dużo stron otwartych w kartach (używam Mozilli Firefox) i w pewnym momencie neostrada mi stanęła tzn. działała ale przestała naliczywać czas. Ci którzy mają neostrade na pewno wiedzą o co mi chodzi. Nie dało się nic otworzyć, mojego komputera, internetu, notatnika. NIC! Nawet nie dało się wyłączyć komputera, gdy klikałem start -> wyłącz komputer -> wyłącz. To powracałem do pulpitu i nic się nie działo. Próbowałem też za pomocą przycisku na klawiaturze ale również nic nie dało. Więc trzeba było zresetować komputer. Za pare godzin gdy mama usiadła na komputer sprawdzała coś na allegro, po jakimś czasie (około 1 godz.30 minut) znowu to samo. Liczik na neostradzie stanął, nie dało się wyłączyć komputera. Więc wyłączyłem za pomocą przycisku power na komputerze. Dzisiaj komp mi się zacinał jak głupi, skanowałem komputer po raz drugi, ponieważ gdy skanowałem pierwszy raz nic nie wykrył. Mam NOD32 wersje testową na 30 dni. Oczywiście reset, i po resecie postanowiłem napisać ten post. Mi się wydaje że to sprawa procesora że się tak dzieje, wydaje mi się że sie przegżewa (dobrze napisałem? \o/) tutaj podam dane komputera które sprawdziłem w programie Everest Home Edition:

- Typ procesora AMD Duron, 900 MHz
- Karta Dżwiękowa SiS 7012 Audio Device
- Karta Graficzna nVIDIA GeForce2 MX 100/200
Aldum_Aras jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.