Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2007, 15:18   #105
Otreet
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alexu Pokaż post
nie no to widze ze twoje plany na przyszlosc sa bardzo ambitne, na szczescie Ty masz znajomosci w parlamencie i zostaniesz poslem SLD, ktore w nastepnych wyborach poprowadzisz do zwyciestwa , Twoje gadki wywoluja u mnie wieksze politowanie niz nad czlonkami qustu, robisz tu z siebie totalne posmiewisko ,mowiac ze nauczyciel i budowlaniec to to samo , i ze wszsytko zdobywa sie za pomoca znajomosci, studiujac informatyke , nie umiejac liczyc do 10 , zostaniesz glownym redaktorem firmy reklamowej albo programista ? nawet majac za ojca dziekana Ci sie to nie uda, chlopie budowlancami to Polsce moga byc ukraincy tak jak my na zachodzie , wiec jesli zrownujesz sie z imi to brawa dla Ciebie,praca w lesie polegajaca na ciaganiu metrow to tez dla Ciebie wielce przyszlosciowa i rozwijajaca rzecz, wiec tego do nauczyciela ktory napewno cieszy sie duzym szacunkiem powazeniem,posiada duza wiedze , ma stala , coraz lepiej platna prace -nie porownuj.mimo iz uwazam ze zadna praca nie hanbi to Twoje wypowiedzi byly totalnym przegieciem .

zapewne Ty masz.. urywasz sie z choinki i bronisz swoich kolezkow,i napewno masz lvl 30+ bo juz grasz w Tibie 2 tygodnie co pozwolilo Ci na zdobycie przeogromnej wiedzy i doswiadczenia pVM -dzieki misczu za wyjasnienie co to znaczy o juz chcialem wikipedie wlaczac by odnalezx znaczenie tego slowa

bo jedyne co tu jest z sensem to Twoje zalosne wypowiedzi, tak samo twoje jak i Twojego kochanka Votherka.
1. mam w dupie sld bo to partia idiotow
2. nie gram w tibie?
3. ja bronie moich kolezkow? ja bronie prawdy imbecylu
4. a budowlaniec to nawet w dobrym przypadku moze zarobic pare razy wiecej niz nauczyciel wiec morda panie wszystkowiedzacy
5. jakbym mial znajomosci w parlamencie to bym poprosil zebys nie mial ip normalnego tylko flet-tego-roku-no-ip.org

to tyle?

@down
poszedl raport za nick na tibi ;d

Ostatnio edytowany przez Otreet - 10-01-2007 o 16:04.
Otreet jest offline   Odpowiedz z Cytatem