Nigdy mnie zbytnio nie wciągnęła historia króla Artura, więc nigdy nie słyszałem o tym rycerzu, myślałem, że pochodzi od nazwy książki, mój błąd. A podobieństwo jest duże. -.- dobra, zostawiam temat
OMG jak nie gazety, to plotki. Pasi wreszcie? Poza tym tu chodzi o znaczenie słowa a nie o to, że Tibia jest w średniowieczu :/ Nie masz nic ciekawego do powiedzenia więc się czepiasz -.-
Chyba jest oczywiste, że sorc wali z różdżki/run, a one nie wymagają skilla. J.w. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia więc się czepiasz -.-
Już nie mam takiego wysokiego mniemania o Tobie... Nie wtrąca się JEDNEGO słowa z jakiegoś stylu do całkiem innego (tym bardziej jeśli porównując do reszty tekstu, jest napisane błędnie). To są podstawy języka polskiego. Przykro mi. Albo stylizujesz chociaż jakiś fragment, albo w ogóle tego nie robisz -.-
Gdzie ja napisałem, że pentagram jest symbolem Szatana (pisze się z wielkiej, nie ważne czy jesteś buddystą, ateistą, czy kimkolwiek innym :/)? Jeśli zamierzasz traktować mnie jak głupie dziecko - twój problem. Ale wtedy pokazujesz, że to ty jesteś jeszcze głupim dzieckiem. A podpis to moja sprawa, 666 jest dla jaj, satanizm prawdziwy. W avatarze nie mam pentagramu, tylko pieczęć Bafometa - nie znasz się - nie wypowiadaj. Pieczęć Bafometa JEST symbolem Szatana.
Poza tym - czarny pentagram JEST POWSZECHNIE UWAŻANY za symbol Szatana.
Żałosne te Twoje prowokacje...
W tej kategorii jednak nie chce mi się nikogo nauczać, Biblia Szatana jest ogólnie dostępna w Internecie...
P.S. Drut TAKŻE UŻYWA RÓŻDŻKI/RUN...
P.P.S. Jeśli masz zamiar dalej się tak czepiać i prowokować - kończę dyskusję.

Progeusz the Satanist: Codename 666