Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2007, 17:43   #111
Sachiel
Użytkownik Forum

Sachiel's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2006

Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Poziom: 94
Poziom mag.: 65
Domyślny

Ten temat przerodził się w fale wzajemnych oskarżeń wyzwisk oraz miejsce gdzie dzisiejsza młodzież może popisać się znajomością poprawnej polszczyzny oraz łaciny.

@Joe
Jeśli chodzi o wyzwiska w sprawie bezrobocia Lotara nie powinno to być obiektem waszych oskarżeń obelg wyzwisk. To że ktoś jest bezrobotny nie oznacza odrazu tego że jest cymbałem, ale sam uważam, że jeśli ktoś naprawdę chce poszukać pracy to ją znajdzie. Kontakty się przydają, ale zmieniło się myślenie polaków kiedyś kiedy Polacy wyjeżdżali za chlebem to teraz wyjeżdżają za fortuną. Przecież pracodawca nie da odrazu 3 tys zł pensji komuś kogo nie zna i nie jest przekonany o jego kwalifikacjach.

@Yhasit
Twój język zostawia wiele do życzenia, nie jestem polonistą, ale razi mnie jeśli ktoś obnosi się ze swoją znajomością łaciny ! Co w tym takie "cool" ? mi nie zaimponujesz tak jak pewnie reszcie dojrzalszym użytkownikom tego forum.
Nie można napisać tego w sposób kulturalny ?

@Bladiew
Moge spekulować do tego jak to było, ale z twojego przekazu wiem że nie nosisz ze sobą SSA co jest dużym błędem na tym lvlu tak byś pewnie wytrzymał dużo dłużej a reszta może by wykonała quest.

@Lotar
Ciebie bym prosił również o edytowanie postów ponieważ bezsensownie nabijasz posty szczególnie na Hot news. Przypomina to trochę zachowanie trolla, może nie jestem moderatorem, ale nie lubię gdy czytam 2 - 3 posty tego samego użytkownika gdy można było po prostu zeedytować poprzedni.

@Quest
Quest zaczął się fatalnie i skończył się tak samo. Każdy jest w pewnym stopniu winny. Na tym quescie każdy ma swoje miejsce, jeśli ktoś systematycznie pokazuje, że nie jest w stanie spełnić powierzonego mu zadania to nie ma się co dziwić, że quest ma taki finish a nie inny.
Może warto było poprosić kogoś doświadczanego zapłacić mu trochę w zamian za pomoc, nie wszystkie hlvle mają ukończony banshee quest.

Ostatnio edytowany przez Sachiel - 10-01-2007 o 17:55.
Sachiel jest offline   Odpowiedz z Cytatem