Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2007, 21:03   #1430
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

@(L)egionista

Nie do końca się mogę z Tobą zgodzić, to co mówisz jest raczej niemożliwe do zrobienia.

Cytuj:
Co do open battle to słowa "wyglądało jak wyglądało" są zbyt "łaskawe" jak dla tej walki.
No, wyglądało tragicznie.

Cytuj:
Jeśli obie gildie dalej chcą kontynuować to co dzieje się teraz to pewne jest że jeśli tak dalej to wszystko będzie się toczyć serwer zostanie zniszczony do końca...
W sumie to nie ma znaczenia czy jest wojna czy jej nie ma, server i tak się stacza.

Cytuj:
szczerze mówiąc nie rozumiem tych ludzi, chyba nie rozpoczynali tej wojny po to żeby ciągneła się ona przez tak długi czas,
Ehhh, to nie było tak "ej my was nie lubimy - war", "ok my was tez nie - war".

Jak dobrze pamiętam Friida się pokłócił z Shaelionem i niektórzy ludzie wzięli stronę Friidy, a niektórzy tego drugiego. I tak trwa to do dziś, wielu ludzi nie chciało wojny, ale zostało zmuszone.

Cytuj:
to powinni chcieć to wszystko jak najszybciej zakończyć i poprostu umuwić się na open battle na śmierć i życie.
Jednym nie pasuje miejscówa drugich i odwrotnie. Poza tym Vu chce raczej rozgryźć Vanum/Of~ na cierpliwość i niespecjalnie zależy im na openie, przynajmniej tak mi się wydaje.

/Hidetoshi~