Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2007, 21:29   #86
goburu
Zbanowany

Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
Gram w Tibie od roku i żyje bez PACCa, bo nie jestem jakimś maniakiem który dla Tibi zrobi wsztstko
To pewnie grasz w inna gre ktora kosztuja podobna sume - na jedno wychodzi. Tibia to zwyczajna gierka (mini?) i nie ma co jej traktowac jak boga, tym bardziej ze grafike ma z pierwszej polowy lat 90-tych. (szczerze mowiac to juz wtedy bywaly lepsze)
Cytuj:
Chce Ci tylko udowodnić, że nie tylko ludzie z PACC zasługują na dostęp do expa bo nie wszyscy FACC to nooby
W inne gry w ogole bys nie zagral bez gotówki a w tibię mozesz grac bez konca. W Tibii grajac za darmo nie masz zadnych ograniczen typu limit czasu. Gracz facc to 90% gracza pacc. Jeszcze ci malo?
Cytuj:
Vil, UMIEJĘTNOŚCI mierzy się skillem, a WARTOŚĆ gracza mierzy się tym, co wymieniłeś. IMO ofc.
Wartosc gracza jest okreslana iloscia wykonanych powtorzen danej czynnosci, inaczej wprawa. (strzelanie z run przed update tez pod to podchodzilo) W Tibii wszystko da sie przewidziec, czynnik losowy jest ograniczony do minimum tak wiec wystarczy wytrenowac dana czynnosc zeby byc w twoim pojeciu "dobrym" graczem. Trening klikania w czlowieka z runy nie ma wiele wspolnego z inteligencją i myśleniem, to po prostu czysto wyuczona czynność. W Tibii prawie nic nie wymaga myślenia, dlatego tyle dzieciaków z IQ 0-50 gra w nią. :/
Cytuj:
Tak, mało. W inne gry grałem nie wydając ani złotówki... chyba nie musze pisać jak
Brawo, wiesz co to torrent! <aplauz>
Cytuj:
Myślenie jest niezbędne w Tibi. Jak nie będziesz myślał na wojnie to byle nup Cię strapuje.
LOL? Wystarczy chodzic po otwartym polu i nikt cie nie strapuje. (chyba mi nie powiesz ze wojny odbywaja sie w jaskiniach trolli? ...)
Cytuj:
@Goburu:Tibia wcale nie jest taka łatwa jakby się to zdawało i wymaga też myślenia,nawet jeśli chodzi o expienie;d.
Tak, wymaga myslenia ale na poziomie 50 IQ.

Ostatnio edytowany przez goburu - 12-01-2007 o 16:57.
goburu jest offline