Temat: Skoro
Zobacz pojedynczy post
stary 08-09-2004, 07:54   #8
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Starałem się zrobić filmik pokazujący kopalnie w Kazordoon, tą w samym mieście. Jednak na Securze istnieje coś takiego jak Blacklista, jako że to świat non-PvP więc osoby które zabijają czyjeś potworki, lurują, kradną, trapują itd. są zgłaszane na tą listę i gdy ich lista przewinien jest sporo i widać, że ich czyny nie są tylko przypadkowym "missclickiem" czy coś .. wtedy inni gracze starają się utrudnić im życie .. jakoś trzeba sobie radzić . Po co o tym mówię ?.. otóż kręcąc filmik musiałem wskakiwać do odnóg kopalni, niestety w niektórych ktoś expił więc je opuszczałem ponieważ zaraz będzie "I'm hunting here, you are exp thief, blacklisted ! bla bla bla" .. no i jaki sens ma pokazywanie odnogi w której nie będzie full respa ? Ja na filmiku nagram jednego GU .. a potem ktoś wejdzie i wyskoczą mu 3. Tak więc to co udało mi się nakręcić możecie zobaczyć tutaj.
Filmik jest nudny więc nie piszcie tego w komentarzach. Jak kogoś nie interesuje ten temat to niech tego nie ogląda !
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem