Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guardian anubite
Weź stary obejrzyj filmiki z wojen, jesteście najśmieszniejszą gildią jaka jest na tibi (Nemesis se) , bo Lifestyle ma troche pojęcie o walkach ale tez nie za duże. Zobacz sobie thorie.. lub inne serwy i zobacz jak się walczy. a ploty z forum o moich charach to zachwaj dla siebie  bo jesteś lamer i to ja expie a nie ty! Widac ze ty tylko jestes wporządku do kogos jak ktos cię broni na forum bo jak napisałem prawde odrazu sie wkurzasz.. Prawda w oczy kole.
|
ty expisz? i co wbiles sobie wymarzony 50 lvl? aaha i widac ze wojny znasz tylko z filmikow co widac po twojej wypowiedzi WIEC GÓWNO KU*WA WIESZ O NICH PRAWDA JEST TAKA ZE NIEMASZ POJECIA O WOJNIE , a to ze berylia to zeczywiscie swiat noobowych gildi heh , Del'toro z isary , kh z novej , Black Widows z Aldory ... . W oczy kole ze ty expisz? ok , ja w tym czasie co ty wbiles sobie 50 + tym nowym charem wbilem 3 takie 50+ na innych swiatach gdzie pekowalismy pozniej for fun z ziiomami

Pozatym jak mozesz kogos oceniac ( jesli chodzi o wojne) skoro masz WIELKIE 0 doswiadczenia ?