A ja wiem o co poszlo, generlanie poszlo o to, w wojnie numer dwa, ze 160 lvl zabil 60 lvl i podal powod Silver Chanowi a Vurze juz nie, ktory uznal to za wielki akt ignorancji i zaraz nastepnego dnia cala gildia weszla na expa dwoch osobom z gildii Ordo Fidelec.
DO kogos tam up, ta wasze mass logi sa fajnie niektore, i przemyslane, jedyne co mnie w nich rpzeraza to to ze potraficie czekac kilka godizn, zeby on wypalil.
Kolejna fajna sprawa to taka, ze bodajze elmet pisal na forum, ze vanum mialo byc neutralne, kiedy smao VU nie bylo neutralne wobec Vanum= kickanie z expa, nieraz mialem msgi od noobow z VU ze mam przestac expic, albo po wojnie hunt. Oczywiscie te ich noob chary podawaly sie za Masakratusa, z ktorym bylem na tsie dlatego sytuacja ta byla jeszcze bardziej smieszna, grozby w realu ze strony silvera w strone gridloka, badz tez ze strony arctica w strone capparo pokazuja tlyko, ze niektore osoby pomylily wirtualne sprawy ze sprawami realnymi. Na koncu doszedl smieszny powod wobec hunta dla Xakana, Thrawna i Viusa, rpzez co Cybe zdecydowal sie dolaczyc do wojny, a ja ujawnic