Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelaoo
Ciebie nigdy nie było na vent, puki Cie Krupnik łaskawie nie poprosil, a Twoja glowna wymowka bylo "nie bede siedzial na tym vent poniewaz denerwoja mnie osoby...np. Starszy~" itp. co to za problem, ja jak zawsze siedzialem to poprsotu na inny kanal i nie musialem go sluchac -.-
Wystarczy, aby konda byl aktwny i fragi to kwestia godzin...
|
a co bez kondy to nie laska? my takie "noobki" dzialalismy bez kondy i to lepiej niz z konda
a starszy~ nie tlko ascaio w*****al, mnie tez, jak i te wszsytkie gadki jak to my "pie******" glupoty" a wy jestescie the bestestest w pvp, ale jak mowilem bijcie soft~~ albo foxhuond to juz bylo "przestan truc dupe"
Cytuj:
I na tym blad polegal gdyby taki ascario byl w hwl i 2-3 razy nie lognal by sie na vent poprostu kick z gildi i nara, a u nas takiego czegos nie bylo. Poniewaz nie bylo lidera takiego ktory mnial by decydujacy glos, nie bede mowil szczegolow, nie chce sie klucic....
Oczywiscie jest to moje prywatne zdanie 
|
taa, najpierw sie naucz sluchac leadera i polecen? patrz taki ravertonek wylecial i do dzis go to gryzie
Cytuj:
Gdyby tak kazdy myslal jak ty to by nikogo na vent nie bylo. Nie dziwie sie ze nigdy nie widziales jak sd strzelam jak Ciebie nigdy nie bylo xDDD I moge sie zalozyc ze wiecej sd od Ciebie wystrzelalem od kiedy wstapilem do wojny niz ty w tym samym czasie.
|
to ciebie niebylo nigdy sorcem, co najwyzej bieglaes knightem bo sorcem sie bales.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
Hahah tharrin jestes boski
Wiesz, ze ja ciebie tez sie nie balem? Acha, gdybys zeskoczyl ze swojego ego na iq to niewatpliwie bys zmarl.
Policz ile PN zrobilo fragow...
|
cytuje to szlo jakos tak: "raverton jezscze raz zabijezs chociarz 1 mojego smooka bez pytania jak ja tu expie, to mam wdupie kto cie protektuje, czy kodna czy jejihev, za****** cie jak psa" i wtedy to jzu mnie ponioslo bo wpadales mi tak ze 3x w rzedu. a skoro sie nie bales, to czemu jzu potem bylo grzecznie: "za ile konczysz?" wlasnie sprawdzalem niestety nie mamsaved convo, a szkoda bylaby niezla zlewka
Cytuj:
Bylem na 2 open battle rashnor, Ciebie tylko pamietam jak szlismy na skopo, Moze na open battle nie walczylem z pelnym poswieceniem, ale staralem sie .
Pz camping mówili tak ponieważ nie udało się im mnie zabić lub dlatego ze nie chodziłem expic , no ale po co miałem expic jak hwl mogło mnie noob charami zajebać...free frag :S Wiec skończmy ta gadkę, bo się kompromitujemy tylko.
I jeszcze jedno w dupie miałes 90 % gildi no może prócz "PN"....
|
wy tez mogliscie ich zabic noob charami, to woleliscie pkowac niewinnych bezbronnych nobow, "mistrzowie", ilu foxhuond zabiles? albo soft? ja solo stracilem 2 z ssoft i sorkiem conajmniej 5 z foxhound nie liczac ze 2 mialo bana za macro fisnihng

solo, a was mistrzow bylo z 5? 6? i co? i nic, pozabijaliscie pare noobow i tyle, a jak sie bronili i was kelpali to straszyliscie mainami.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
W dupe to mi PN wchodzilo
Wbiegalem na poh mowilem im zeby wypier*** i wszyscy z podkulonym ogonem wychodzili?
Dalem mu 100 burstow haha, ja sie nie boje do tego przyznac, btw z konda w grze prawie nigdy nie gadalem ... glownie na msn o taktyce...
|
haha, made my day, ciebie to moze by sie conajwyzje adelao wystraszyl
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio
Niemow o Rave czy z niego jest Pa skoro go nieznasz...
Znam go nie od dzis i moge Ci powiedziec ze zawsze byl za zlaniem komus dupy zawsze on wymyslal reason i sie szło lac xD
To były czasy xD
Pozdro Ravku x D
Pozdroo.
|
i zawze byl nic nie warty tak samo jak ludzie reprezentujacy taki poglad. a pvp i wy dwaj to dwie rozne rzeczy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88
Ehhhh O ravertonie:
Przestan już pisac na tym forum prosze Cie. Tak Cie smieszy że byłeś PA ? I teraz nawet nie jestes noobek bo jestes hunted  i dobrze bo zawsze gadałeś głupoty  Co do kondy hummm uważasz ze wygrywał każdą wojne , a Corentirios (Del'toro i polaczki) przegrał a wygrywał tylko dzieki wojowniką jak keekz itd
O rumciu :
jak Ci tak to imponowało i podniecałeś sie tym to idz teraz ku.. cieciu zrzec głebe z ravertonem. Wroc do tych czasów tylko nie zapomnij kim teraz byś był -.-. Rzeczywiscie zajebiste jest PAowanie (dzieciaku)
|
O.o, to zes mnie zaskoczyl tym postem "+" dla Ciebie

konda jest nikim bez innych, co zreszta widac, przegral wojne bo nie mial po swojej stronie fighterow tylko polakow
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism
ale sie z ciebie bohater robi xD powiem ci jedno nie uratujesz tego serva od pa bo to jest imposible :>
|
kazdy jeden robi roznice, wierz mi

pa nie mozna zlikwidowac ale mozna ograniczyc albo zmienijszyc. a przy duzym wkladzie i mozluiwosciach nawet kontrolowac
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Levox
Nie ma servera bez PA (chyba, że non-pvp) Gdybyście mieli taką władzę też byście tak postępowali! No ale przynajmniej kłótnie na forum można (?) już skończyć.
|
i tu sie mylisz, to nie level stanowi o tym i wladza czy jestes pa ale to co soba reprezentujesz.