Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2007, 23:51   #4119
Ascario
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Tak thROLLU ja moge CONAJWYZEj .....
poprawic twoj blad ort.

Hahaha ja tez moge wymyslic sobie historie... GLupku patrz co Navo napisal np. Krupa sobie poszedl

BTw. raz widzialem twoje cialo na dragach...

Ofc. Ty akurat wiesz o naszym pvp najwiecej, widzial bys jak padl Sautis, bez ventrilo i w ogole to bys zmienil zdanie. Mamy lepsze pvp od ciebie - sprinterze xD uciekasz tylko...

Lizales dupe to ty kardearowi
Mi sie spruwales o PA a jemu nie bo mu dupke wylizales... "Kardear u are so funny" takie teksty odchodzily...

JEstem znany z tego, ze jak ktos chce kogos zabic to od razu ide, a nie dopytuje sie czy to czy sramto, bo beda klopoty... Tym sie roznimy, ty zawsze jak katolik poprawny, czy macie odpowiedni reason, czy to nie aby znajomy HWL ktorego sie boje...

Powiedzialem ci to co chcialem, i nie gryzie mnie to ze wylecialem, bo juz wtedy nie gralem... Jakbym chcial grac dalej to na pewno bym wam nie zaczal wrzucac na gc. Oddal bym loot z Sautis itp. Ja podalem argumenty, ty podaj swoje, chociaz juz nie chce mi sie z toba polemizowac.

I przestan gadac o tym jak super hiper mega diper jest twoje pvp bo nie jest

TOPORZE jak czlonek twojej gildi potwierdza moja wersje to cos w niej musi byc.
'
NIe chce mi sie z toba na ten temat gadac... ZROZUMIALES? tzw. rozejm

THarrinku masz jak zwykle racje jestes boski pasi? To siedz cicho

@Kuczer
pa;uje sie z wielu powodow
Gowniarz, ktory ma wladze
Dla KAsy
Dla zabawy, pkowania

Ja PA'owalem z tych 3 powodow
mialem rzekoma wladze, chcialem kasy, lubie pkowac fajna frajda...
I j nie chce uprzkrzac gry nikomu... zazwyczaj sie konczylo na rzucaniu bohow... lub placeniu skromnych sumek... Co i tak jest uprzykrzaniem
Mowia, ze paowalem, bo jak ktos mnie prosil o pomoc przy zabiciu kogos to mu pomagalem.
Prawdziwy PA to zemus^^, chociaz to zazwyczaj z nim latalem.

I bynajmniej ale, wywalanie kogos z expowiska nie robi mnie abuserem.
I nie zalezy mi na posiadaniu miana PA, bo to jest bardziej negatywne i osobe ktora to robi mozna odbierac na rozne sposoby.

@tharrin
Poki patrzysz, przynalem ci racje wiec napisz ostatnie wypociny i skoncz ...
Czyli mozna Cie nazwac legenda Galany ? byles taki niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju
Ascario jest offline