Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2007, 07:29   #4122
Adelaoo
Zbanowany

Data dołączenia: 13 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
a co bez kondy to nie laska? my takie "noobki" dzialalismy bez kondy i to lepiej niz z konda

a starszy~ nie tlko ascaio w*****al, mnie tez, jak i te wszsytkie gadki jak to my "pie******" glupoty" a wy jestescie the bestestest w pvp, ale jak mowilem bijcie soft~~ albo foxhuond to juz bylo "przestan truc dupe"

taa, najpierw sie naucz sluchac leadera i polecen? patrz taki ravertonek wylecial i do dzis go to gryzie

to ciebie niebylo nigdy sorcem, co najwyzej bieglaes knightem bo sorcem sie bales.

cytuje to szlo jakos tak: "raverton jezscze raz zabijezs chociarz 1 mojego smooka bez pytania jak ja tu expie, to mam wdupie kto cie protektuje, czy kodna czy jejihev, za****** cie jak psa" i wtedy to jzu mnie ponioslo bo wpadales mi tak ze 3x w rzedu. a skoro sie nie bales, to czemu jzu potem bylo grzecznie: "za ile konczysz?" wlasnie sprawdzalem niestety nie mamsaved convo, a szkoda bylaby niezla zlewka

wy tez mogliscie ich zabic noob charami, to woleliscie pkowac niewinnych bezbronnych nobow, "mistrzowie", ilu foxhuond zabiles? albo soft? ja solo stracilem 2 z ssoft i sorkiem conajmniej 5 z foxhound nie liczac ze 2 mialo bana za macro fisnihng solo, a was mistrzow bylo z 5? 6? i co? i nic, pozabijaliscie pare noobow i tyle, a jak sie bronili i was kelpali to straszyliscie mainami.

haha, made my day, ciebie to moze by sie conajwyzje adelao wystraszyl

i zawze byl nic nie warty tak samo jak ludzie reprezentujacy taki poglad. a pvp i wy dwaj to dwie rozne rzeczy.

O.o, to zes mnie zaskoczyl tym postem "+" dla Ciebie konda jest nikim bez innych, co zreszta widac, przegral wojne bo nie mial po swojej stronie fighterow tylko polakow

kazdy jeden robi roznice, wierz mi pa nie mozna zlikwidowac ale mozna ograniczyc albo zmienijszyc. a przy duzym wkladzie i mozluiwosciach nawet kontrolowac

i tu sie mylisz, to nie level stanowi o tym i wladza czy jestes pa ale to co soba reprezentujesz.

1. Myslisz ze mnie starszy nie w*****al, prawie nigdy nie siedzialem z nimi na kanale. Kto zawsze mowil "nie idziemy kondy nie ma"

2. Reverton sie nie liczy. Powiedz mi bylo kiedys polecenie, Kto jest na kompie niech loguje sie na vent? Oczywiscie z wrorem do nasladowania.

3. Powiedz mi na jakiej akcji bylem knightem, jedyna pamietam jak szlismy dajmosa zabic, poniewaz bloknolem most potem.

4. Rzadko pekowalem z nimi noob charami -,-

@Kuczer widze za aga dala Ci duzo do myslenia
Adelaoo jest offline