Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2007, 12:19   #35
a.t
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Damu Unix Pokaż post
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

No czekaliscie na nas,w miejscu gdzie moglo wejsc nas 4 a was bylo 20,bic sie 4x20? Bez sensu,pozatym to wam zalezy zeby sie bic,my expimy i jest good.

Ostatnio na masslogu waszym 5 osob mialo od nas pz i nikogo nie ubiliscie... i my sie chowamy w pz?HAHAHA
Damu, jeszcze niedawno gdy to wy czekaliscie w miejscach wybranych przez siebie zwales to "open battle" - np. wejscie do HG, wtedy to nie bylo bez sensu?

Wciaz nie odpowiedziales na postawione pytanie - dlaczego padl Cler Dran i Girinu'Fighter, Linx~ - czekam z niecierpliwoscia

@Taggin
"Nie mówię ,że fh jest złe do kości ani tego,że hrp jest bez wad,że wojna wybuchła to 50% winy przez fh (Mówię o bathory itp którzy uważali się za "the best""

Czy nie za 'the best' uwazal siebie shirseiz? Obrona kogokolwiek bez wzgledu na to co zrobil jest zla (zgodzisz sie?), a on sie stawial ponad to - zostal przegoniony. Pozniej planowal wojne, za to padl.

Ta wojna (pierwotnie) wybuchla wlasnie za praktyki tego typu, gdzie kazdy smarkacz na 15lvl mial "protected by Green/Kuringa/etc etc" - czuli sie nietykalni tylko dlatego ze sprzedawali runy HRP, albo byli z tego samego miasta. Ciekaw jestem jak sie poczujesz jak bedziesz chcial bidowac domek, a jakis 20lvl powie Ci "dont bid or hunted" tylko dlatego ze zna na rl ktoregos z ownerow, jakiegos mass shared chara.

Wojna mogla sie skonczyc w 2 tygodnie i od czerwca bylby spokoj gdyby nie doszli do nich ludzie tacy jak Damu i cala reszta. To nie byla wojna wymierzona przeciw nim. Mam w nosie ze nie jestes w FH, natomiast nie rozumiem dlaczego ludzie dolaczaja do RO. Jedyne co mi przychodzi do glowy to syndrom Damu - ktory dolaczyl bo sadzil ze HRP wygralo wojne.

Dla mnie to wciaz ta sama wojna ktora byla na poczatku, z tymi samymi nadziejami. Czy przez te 6 miesiecy nieobecnosci HRP slyszales o hunceniu kogos przez FH
- za to ze bidowal domek (wczesniej Kuringa, Qihw, wielu innych)
- za to ze jest np. Polakiem (pamietasz Madu i jego rajdy?)
- za to ze napisal cos na forum (Aero...)
- inne ktore nie mialy miejsca wczesniej?

Czy wczesniej slyszales zeby np. HRP zmusilo Greena/Skrolla etc. do uregulowania wyrzadzonych komus krzywd? (Shirseiz zabil Necroboltsa, po tym jak ten zostal ogloszony wolnym - i FH nie przeszlo nad tym do porzadku dziennego). Wiec podaj mi te 50% no chyba ze liczysz to cos ala... "jakie szanse ma RO na wygranie - 50% - wygra albo nie".

Nie wiem jak sie skonczy wojna, ale poniekad byloby ciekawie zobaczyc w przyszlosci ten serwer pod panowaniem RO, a w szczegolnosci zycie tych ktorzy przeszli do RO i tych ktorzy nie dolaczyli do FH

Ostatnio edytowany przez a.t - 11-01-2007 o 12:22.
a.t jest offline   Odpowiedz z Cytatem