Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mojżesz
Widzę,że pleciesz trzy po trzy a się nie znasz.Ja mam pala 90+ i jakoś nigdy mi się dle nie zwracają(chyba,że wypadnie dsm albo rh),a przecież knightowi
jak coś wypadnie też się zwróci,nie?Do tego knight i pal expią podobnie,czasem nawet na korzyść knighta(vide dragi).Zresztą dle to nie są
tak jak myślisz pare boltów sru i już po robocie-mi na każdego dla ida2-4 vity
i 3 runy hmm oraz okolo 20 boltow.
|
Widocznie nie umiesz grac palem, ja mam co prawda tylko 60 poziom tą profesja (dla niektorych to pewnie slabo) ale expie szybciej i oplacalniej od mojego kumpla 74 lvl knighta z SCA ktory gra w tibie dluzej ode mnie. Wielokrotnie testowalismy swoje obrazenia i jak obaj bijemy tylko z broni to moja srednia z bolta w draga jest o około 5 hp wyższa niz jego z broni, mimo ze on ma skill 84 a ja 83. Owszem, jemu zdarzają się raz na ruski rok hity po 200, a mi nie, ale to nie ma wpływu na szybkość expienia bo moja średnia jest po prostu wyższa. Ja trafiam regularnie 99%, czasem nawet 100% boltow, a on z broni trafia tylko 60-70% hitow w draga, z czego nastepne 50% to obrazenia śladowe poniżej 50 hp. Moje hity są w wiekszosci przypadkow zbliżone do średniego.
Co do oplacalnosci nie bede sie juz rozwodzil bo oczywiste jest ze jak ktos walczy na dystans i leczy sie taniej to zaplaci mniej za exp, zakladajac oczywiscie ze ten ktos umie expic i nie da sie dogonic potworowi co jest latwe w przypadku draga/dl'a ktory porusza sie dosc wolno.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marciniek
@goburu
Powiem to tak, naplują Ci w twarz a Ty powiesz że deszcz pada i dalej piszesz pierdoły.
|
Będę was oświecał dopoki nie zmądrzejecie i powtarzał po raz setny ze na mocnych potworach pal wali mocniej od knighta bo taka wlasnie jest prawda. Ja wiem ze ty sie z nia nie zgadzasz bo grasz knightem i chcialbys inaczej, ale niestety tak jest i na pewno ty tego nie zmienisz.