Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2007, 14:19   #1685
don~
Użytkownik Forum

don~'s Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Świat: Obsidia
don~ ma numer GG 6472095
Domyślny

Piszac tego posta, w sumie pierwszego mojego posta w tym temacie chcialbym przede wszystkim pogratulowac ET tego, ze dobrze radza sobie w wojnie z ta historzyczna gildia na Obsidii. Szczerze, to na poczatku nie wierzylem w to, ze uda wam sie zabic kogokolwiek znaczacego z NG, a tym bardziej Azareda ^^. Bylo przeciez kilka wojen wczesniej - mniejszych, wiekszych, w ktorych NG nie pozostawialo cienia szans rywalowi. No ale widze, ze Polakom brakowalo tej sily, zjednoczenia oraz zdecydowania i determinacji, ktora teraz posiadli. Mimo, ze ET liczy tylko 10~ osob to spisuje sie bardzo dobrze. Z kazdym nowym fragiem na graczu z NG zaczynam coraz bardziej wierzyc w sile polakow na tym serverze.
Szkoda tylko, ze te fragi ida tez w druga strone =(, ale wkoncu to normalne na wojnie.
Chcialbym wziac udzial w tej wojnie i walczyc o honor polskich graczy na tym serverze. Niestety w ostatnim okresie nie moge grac z powodu zbyt duzych lagow. Nie mam takze funduszy na to, zeby sie bic, wiec dalej pozostane na dotychczasowym stanowisku i bede wspieral ET duchowo =). Jest tez opcja, ze albo lagi wkoncu mina, albo zmienie neta. Wtedy chcialbym wbic kilka leveli, zrobic dhq, anni oraz ze wszystkich sil wpomoc ET w tej wojnie. Mam nadzieje, ze nastapi kiedys taki dzien, w ktorym wszyscy polacy na Obsidii zjednocza sie, i tym razem to my nie pozostawimy cienia szans rywalowi =).
don~ jest offline