Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Santa Claus
juz chociaz nie gadaj ze Polacy sa tacy wielcy w dpft;/
przez takich wielkich Polakow wiekszosc jest hunted ,a z tego co slyszalem to fosfik nic nie mial do notopa (moze zle slyszalem)
ps.najgorsze jest to jak Polak rzadzi Polakiem
|
Ofc ze nie sa, ale co do Polakow ktorzy sa huntowani i nie mieli szans na wyplacenie to wiekszosc jest wojny z EZ - Fosfika polityka opierala sie na pozwalaniu na payment kazdemu a pozniej powybijaniu tych ktorych sie nie chcialo na servie ... z EZ ludzie pozniej dalej byli huntowani a z 7k wojny kazdy kto zaplacil ani razu chyba nie padl jesli problemow nie robil ... przynajmniej z tego co mi wiadomo.
Ofc 80% Polakow w DPFT to PA i nie ma co ukrywac ze tak nie jest xD co nie zmienia faktu ze jakby nie oni to Notop nie moglby sie wyplacic i grac tzn wyplacilby sie na bank ale pozniej by padl i dalej hunted
... a Fosfik go nie lubi i tyle

nie wiem za co ale tak jest
ah i nie traktowac tego jako jakas propagande

bo i tak to czy Sua dojdzie do kogos czy nie to i tak nic nie zmienia bo jak sam mowi nie moze sie prawie ruszac co wyklucza jakakolwiek walke a chara pewnie nie da - tylko chodzi mi o to ze przekonanie ze jak DPFT przegra i Polacy z DPFT poleca to nic sie nie zmieni w jego i innych ludzi sytuacji jest conajmniej bledne