Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2007, 18:36   #619
Filemon :>
Użytkownik forum

Filemon :>'s Avatar

Data dołączenia: 06 12 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Santa Claus Pokaż post
juz chociaz nie gadaj ze Polacy sa tacy wielcy w dpft;/
przez takich wielkich Polakow wiekszosc jest hunted ,a z tego co slyszalem to fosfik nic nie mial do notopa (moze zle slyszalem)
ps.najgorsze jest to jak Polak rzadzi Polakiem
Ofc ze nie sa, ale co do Polakow ktorzy sa huntowani i nie mieli szans na wyplacenie to wiekszosc jest wojny z EZ - Fosfika polityka opierala sie na pozwalaniu na payment kazdemu a pozniej powybijaniu tych ktorych sie nie chcialo na servie ... z EZ ludzie pozniej dalej byli huntowani a z 7k wojny kazdy kto zaplacil ani razu chyba nie padl jesli problemow nie robil ... przynajmniej z tego co mi wiadomo.

Ofc 80% Polakow w DPFT to PA i nie ma co ukrywac ze tak nie jest xD co nie zmienia faktu ze jakby nie oni to Notop nie moglby sie wyplacic i grac tzn wyplacilby sie na bank ale pozniej by padl i dalej hunted
... a Fosfik go nie lubi i tyle nie wiem za co ale tak jest

ah i nie traktowac tego jako jakas propagande bo i tak to czy Sua dojdzie do kogos czy nie to i tak nic nie zmienia bo jak sam mowi nie moze sie prawie ruszac co wyklucza jakakolwiek walke a chara pewnie nie da - tylko chodzi mi o to ze przekonanie ze jak DPFT przegra i Polacy z DPFT poleca to nic sie nie zmieni w jego i innych ludzi sytuacji jest conajmniej bledne
Filemon :> jest offline