@ Open battle
Z tego co wiem (nie jestem pewien na 100%) Huri~ chcialo kilka razy umowic sie na Open Battle... Nawet kiedys ktorys z nich zrobil o tym posta na forum.Ale nie wiem jak jest teraz.
@ PA Huri & Fire
W kazdej gildi jest jakis "PA" ktory bedzie huntowal i wyrzucal ludzi z respow za nic i nikt tego nie zmieni

Ale w kazdej gildi sa tez normalni spoko ludzie ktorzy nie huntuja ludzi bez powodu i nie wyrzucaja ich z respow.I nie mowcie ze gdyby Huri wygralo to bylo by dozo wieksze PA bo w zawsze znajdzie sie jakas czarna owca xP W huri sa tez spoko ludzie ktorzy nie wyrzucaja z respow i nie huntuja za nic (Np.Knobik,Cinek,Kijanczka,Banano and more) tak samo w Fire znajdzie sie kilku "Dobrych" i "Złych" ludzi.
@ Darkfas
23:25 Elder Melu [32]: raczej jestes tchurzem -.- bo nie pomagasz kolega z ktorymi byles tyle w gildi a odeszles bo byla wojna
23:25 Elder Melu [32]: wiec jestes nikim
23:25 Elder Melu [32]: lojalnosc to rzecz swieta
23:27 Darkfas [125]: odszedlem bo mialem swoje powody
23:27 Darkfas [125]: a jak chcialem wrocic to oni mnie olali
23:27 Elder Melu [32]: bo sie bales
23:27 Darkfas [125]: wiec zamknij (Cenzura) jesli nie znasz faktow
23:27 Darkfas [125]: :>
23:28 Elder Melu [32]: muhaha na bank chcicales wrocic-.-
23:29 Elder Melu [32]: ciekawe kto ci w to uwierzy
23:29 Darkfas [125]: nie musi mi nikt wierzyc z noobow z zewnatrz
23:29 Darkfas [125]: wazne ze hurri wie i ja wiem
23:30 Darkfas [125]: a reszte mi (Cenzura)
(Ocenzurowane by Kafar XD)
Dostalem ta rozmowe troche czasu temu od dalekiego kolegi (Ktory kupil Elder~) Moze nie powinienem tego pokazywac ale mowil ze i tak zrobi posta na forum(tibia.com-jak bedzie dzialac) z ta rozmowa.Wiec poprostu dostaliscie ta romozwe troche wczesniej;p
Ja nie wiem jak to bylo/jest z Darkfasem i Huri~ wiec sie nie wypowiadam na ten temat juz.

@ Ja/Kafar~
Nie bronie/usprawiedliwiam Huri ani nie jestem po ich stronie (mam nawet u kilku z nich hunta XD) ani po stronie Fire.Poprostu patrze "racjonalnie?

" na ta sytulacje i wypowiadam sie na ten temat