Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2007, 20:16   #1599
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
Domyślny

Ja po prostu chciałem powiedzieć że Polacy na Danerze są nikim. Wiem że się z tym nie zgodzicie i mnie teraz zrugacie ale tylko spójrzcie na h-lvl prawie wszyscy to br z wyjątkiem może 4-5 osób w top 25 dalej oczywiście jest tak samo może już trochę z większymi różnicami. Co do tego że jak ktoś robi PA to pada to się nie zgodzę, raz zabili Maxa i już myślicie że on nie będzie dręczył ludzi. Kiedyś kiedy grał Tisbe jakoś nie widziałem żeby ktoś go zabił a PA robił i sądzę że gdyby go ktoś nie zhackowal to dziś też nikt by nie dał mu rady a już napewno nie Polacy czy inni bez pomocy innych Br a zapewne miałby 200+. Spójrzcie ilu Brazylów zostało zhackowanych (Tisbe, Aaffe, Lord Leproso, Insane Drietch) a to wszystko już wtedy byli 100+ a my do dziś mamy zaledwie 5 Polaków powyżej 100 lvla (Wiggeta nie liczę ponieważ on jest po hacku i nie gra)
Na Danerze już nie gram jak i nie gram w Tibię, ale wiem co się działo na Danerze rok temu i wiem co się dzieje do dziś i ciągle jest tak samo Br żądzą serwerem i tak będzie!!
Milten jest offline   Odpowiedz z Cytatem