Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2007, 21:15   #4154
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88 Pokaż post
Ale sobie temat znalezliscie hahahhahah. Rzeczywiscie inrtygujące :>. Bachor jakiegoś kolesia ktory przenosił Tibie na rl life Kiedy mu coś nie wychodziło. Nie wiem czy pamietacie ale złamał klawiature jak padł na warlocku bodajże na 150 lvl no nvm ale takie zachowanie swiadczy o jego mądrosci. GO GO GO dziecko kondy uciekaj od ojca bo staniesz sie "Patriotą"
Nie bachor tylko "dziecko"- mimo wszystko kultury osobistej zawsze ci brakowalo.. moze w nastepnym poscie nazwiesz to bogu ducha winne dziecie benkartem?-.^

Daj juz spokuj temu dziecku bo naprawde nie wypada..

Co do lamania roznosci- sam nie amsz pojecia ile razy ja mialem chec cos polamac po roznego rodzaju akcjach jakie odwalali gowniarze w tej "grze", ze wspomne tylko rasistowskie hasla niektorych high lvli "przy" wladzy.. I bynajmniej nie byla to chec rozbicia klawiatury a raczej rozbicia czyjejs gowniarskiej glowki..-.-

@Tragicall- trzymaj piecze nad dzieciakami bro bo widac sie ostanio rozbestwili..

@Poznanski~zaczales jakas prywatna wojne z Tharrinem na forum czy co?

@Pawlon~ jak tam karaoke nablet?

@Sinid~ gogo lvl..!! Jezeli kiedys sie zaloguje na swoim kompie w polsce to chce widziec ze masz 100 lvl a nie;]

@Reszta~ przestancie roztrzasac przegrana wojne.. bylem na forum 3 dni temu- od tego czasu 25 stron przybylo z czego 24 o niczym ciekawym tylko wasze klutnie...-.-

@Delewu~ wiem ze tu lookasz wiec pozdro bro i dla ciebie;]
Kurier jest offline