Zobacz pojedynczy post
stary 12-01-2007, 00:59   #642
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filemon :> Pokaż post
Nikt z DPFT mu paymenta nie fundowal raczej ale bez Polakow w DPFT (w tym i jego znajomych ktorzy go lubili + Luki ktory nie pozwalal na zabijanie nikogo i pozwolil Notopowi zaplacic) padlby na 100% i dalej bylby hunted - wystarczy przypomniec ze wtedy w DPFT byl Bedurion ktory Suy nie lubil jak malo kto no i inni mu podobni - gdyby tylko mogli niedlugo pozniej Sua znow bylby huntowany. I nie wkrecaj ze Polacy mu nie pomogli bo moze to wyglada jak jakis nacjonalizm z mojej strony ale nie liczac ich to w DPFT pozostaliby glownie Hiszpanie ktorzy co z Sua sie stanie mieli daleko gdzies a tylko i wylacznie od DPFT zalezalo czy on bedzie mogl grac czy nie. Kto wiec decydowal w tej sprawie to latwo nawet ty powinienes wywnioskowac.
po raz chyba 5 mowie zejdz zemnie,ciegle sie mylisz neiwiesz jak bylo niewiesz jak jest i dlaczego gram,wiec skoncz to,niebede mwoil ze mi pl niepomogli bo bym sklamal ale przewyzszasz ich zaslogi neistety lekko,prawda jest taka ze gram dzieki 1 osobie ktora nawet niejest i nigdy niebyla w dptf...resztuy wiedziec niemusisz
ps. a wogole pzredstaw sie bo neikojarze
pozatym mowie po raz 50,niemieszac mnie w ta wojne niepomagam beach(bo mam powod) i dptf tez(tez mam powod)a przedewszustkim niemam neta i niegram bo stanie 6h i klepanie UH to niegra.i skoncz juz na moj temat
uprzejmie prosze;]
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline