Berylia (Wojna).Plan wyjścia z sytuacji.
Witam serdecznie.Chyba większość polaków zna sytuacje na Beryli.Ruin leje po dupie Nemesis z jasnego i przejżystego powodu przewaga liczebna.
Ja wierze w polskich h-lvl i w ich umiejętności lecz oni grupą 10-15 osób nic nie zdziałają z grupą 20-30 osób Ruin...Sprawa jest prosta wygra Ruin gracze z naszego kraju już sobie na Beryli nie pograją(chybą ,że nie liczni).Więc wpadłem na pomyśł ,który chciałbym podsunąć Liderą Nemesis ,a zarazem apeluje do Polskich graczy na Beryli.A więc myśle ,że dobrym wyjściem byłby przyjmowanie,a może przedewszystkim zachęcanie polaków 50 lvl+ ,których jest naprawde sporo i w większej ilości mogą stanowić naprawde dobry team shoterów do wstąpienia do Nemesis.Chciałbym aby na ten temat wypowiedzieli się członkowie Nemesis ,a także ostatnia nadzieja Polaków na Beryli czyli wy gracze!!!
P.S.Apeluje o nie pisanie postów w stylu :Hahahaha i tak k***** Ruin wygra bo ja tam mam super kolege Corso i Agno zawsze mi pomogą. <<<Tylko tak wam się wydaje ,że zawsze pomogą ,gdy zaczną panować na servie to Polacy nie będą mieli już nic do powiedzenia!!!
Pozdrawiam
a ja z dumą na nią patrzę więc wytrzyj łzy - to ważne
Hail Ultimation
Ostatnio edytowany przez Bartas15 - 12-01-2007 o 15:20.
|