Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Externus
...
a) solowanie: dla sportu można z 20 lvlem, 25mlvl, uderzać z sdków (polecam metode up&down) i drag dosyć szybko polegnie. Opłacalności w tym zero. Warto zabezpieczyć się mana shieldem (bez mana shielda jedno combo = dead). Opłacalne (względnie) solowanie z hmmow od 30 lvla 40 mlvla. Dodatkowo można solować za pomocą summonow. Tutaj najbardziej opłacają się 2 demon skeletony (Ew. 2 orc lidery), wtedy można nawet nie używać run, tylko ihać/uhać dsy, a one się juz zajmą wielkim zielonym (chociaż jeśli pomożemy im hmmami to wpadnie nam więcej Expo). Opłacalne solowanie w zasadzie jedynie z summonami.
|
moje zdanie jest zupełnie inne, Druidem solować mozna od 33 lvl, tempest+hmm bez summonów, wtedy zależnie od humoru smoka strace 200-500 many na jedną bestie, a właśnie 2x ds mnie strasznie wkurza bo mi koles na 28 lvl przychodzi i nie moge poexpic :/ nawet nie wali z tym hmm bo mu szkoda, i jaki w tym sens? niech nabije te kilka poziomów i zacznie sie na serio bawić a nie jakieś cackanie się. mnie biała gorączka zalewa jak widzę takiego 28lvlowca który cieżko orzec co właściwie robi?